جفت من باز شروع کردن به جفت گیری کف قفس من هیچ دانه گرم و محرکی بهشون ندادم و دو روز درمیان هم کاهو دادم
برای اینکه سر چوب جفتگیری کنن باید چیکار کنم؟
مگه میشه رو چوب بلد نباشه این باید جزئی از غریزش باشه
لونه نزارم ایرادی نداره؟
من بنظرتون باید چیکار کنم؟نر و عوض کنم؟منتظر بمونم ببینم جفت گیری درست انجام میدن؟صبر کنم تخم بزارن بعد کندلینگ کنم ببینم نطفه دارن؟ناخن های نرم هم زیاد بلنده نکنه بخاطر اونه البته ماه پیش کوتا کردم ولی بازم بلند شده
خلاصه دوستان هرکسی که پیشنهادی داره بگه و دریغ نفرمایید
ممنون
ببینید اغلب جفتها روی چوب جفتگیری می کنند اما بعضی هم روی سقف لانه یا روی ظرف دانه یا کف قفس این کار را انجام میدهند و تخم هایشان هم جوجه میشود.دلیل اینکه تخم های سری قبل پوچ بود یا ضعف نر بوده یا اینکه جفتگیری را بدرستی انجام نداده اند
فعلا برای عوض کردن نر و نتیجه گیری زود هست
ماده شما تازه تخم گذاری کرده .مراقب باشید
والا این ماده من انگار نه انگار تازه تخم گذاشته بمبه انرژیه فاصله 20-30 سانتی بین چوب و ظرف غذا رو جدیدا پرواز میکنه !
ماده مستی میکنه وگرنه نر مست نیس و آواز نمیخونه
من کاهو میدم بهشون که از مستی بیافتن
این هم عکس ناخن های نر.ناخن هاش ایرادی نداره؟
ممنون فقط من متوجه نشدم چطور تیرک بزنم
اگر امکانش هست یک عکس از تیرک های که کف قفس نصب کردید بزارید
اگه متن منو خوب خونده باشید گفتم یک سری داشتم الان ندارم عکس ولی بیشتر برات توضیح میدم
همین تیرکی که الان عروستون روش نشته حدود ارتفاع 5 سانتی متری از کف قفس به ازای هر 5 تا میله قفس یه تیکری بزنید خواهید دید که دیگه کف قفس نمیره
فقط دست به این تیرکی نزارید تیرکی جوری بزارید مثل میله زندان که مانع باشه فاصله بین تیرکی خودتون بهتر میتونید تشخیص بدید
ولی یک مورد بگم عروس شما کم تجربه است انشالله سری بعد جوجه میدن سریع تصمیم نگیرید
دوستان امکان داره بعضی از جفت ها تا لونه نذارید جفت گیری نکنند؟؟
ممنون
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)