سلامسلام
امروز شاید هم دیروز اولین جوجه به دنیا اومده و الان کنار بقیه تخم هاست الان باید تغذیه پدر و مادر و جوجه ها چی باشه؟
فعلاً دانه تقویتی تو قفسشون هست یه نوع هست که برزکی داره کافشه ارزن کتان میوه خشک تخمه فکر کنم همینا فقط باشه و جوجه هم که من دیدم حرکتی نداشت ممکنه مرده باشه از کجا این غذیه را بفهمم که مرده است یا زنده
مبارک باشه
تغذیشون فعلا فقط ارزن و کتان به اندازه یک سوم باشه
گوش کنید صدای جیک جیک جوجه میاد یا نه
اگر مرده باشه باید خارجش کنید
سلامسلام دوستان ... میشه لطفا کمکم کنین ... دو سه روزی هست که مرغ عشق ماده من توی چشماش قسمت بالایی ( هر دو چشم ) یه زایده باریک ایجاد شده که توی باز کردن چشمهاش مشکل پیدا کرده ... البته بعضی وقتا این زایده از بین میبره و چشمهاش حال طبیعی پیدا میکنه ... یعنی چه مشکلی براش پیش اومده ؟
عکس بگذارید از چشمهاش
این و الان گرفتم ازش ... الان چیزی معلوم نیست اما به محض اینکه دوباره اونجوری بشه بازم عکس میگیرم
سلام یه جفت از باجی هام سه تا جوجه حدود 16و 14و 12 روزه دارن امروز دیدم جفت گیری کردن آیا اگه تخم بزارن به این جوجه ها آسیب میزنن؟
اینم عکس چشمای خشکلشه که اینجوری بسته میشه و تا یه مدت طولانی هی سعی میکنه نمی تونه بازش کنه
![]()
همین الان هم ممکنه اسیب برسونن چون جفتکیری کردن باید حواستون باشه نباید غذاهای گرم میدادید
ولی از اونجایی که عادت های هر جفتی یا هم فرق میکنه ممکنه هم جوجه هارو بزرگ کنند و هم تخم کنند و مشکلی پیش نیاد
من نظرم اینه سر لونه رو بردارید لونه رو بزارید ته قفس
هر موقع هم دیدید که یکی از والدین شروع به زدن کرد همونو موقتی جدا کنید تا جوجه ها دونخور بشن
سلام.فقط چشم رو میبنده و در چشم مشکل داره؟حالاتی مثل پوش کردن پرها یا پف کردن و دائم چرت زدن نداره؟تغذیش چطوره؟
غذا خوب میخوره ... نر هم بیشتر اوقات روز رو بهش غذا میده ... ... حالت پوش رو غالبا به خودش میگیره که چیز تازه ای نیست ... عادتش بوده از اول هم که شد همدم خونگیمون همینجوری بوده تقریبا چیزی حدود 8 ماهه ... بیشتر اوقات روز پوش داره و بیشتر اوقات روز رو تمایل به چرت زدن داره ... من تصمیم گرفتم فردا رو نرم سر کار و ببرمش بازار پرندگان و اونجا یه دامپزشکی هست ببرمش اونجا نشونش بدم ... نگرانم کرده حسابی این خانم کوچولو
غذا خوب میخوره ... نر هم بیشتر اوقات روز رو بهش غذا میده ... ... حالت پوش رو غالبا به خودش میگیره که چیز تازه ای نیست ... عادتش بوده از اول هم که شد همدم خونگیمون همینجوری بوده تقریبا چیزی حدود 8 ماهه ... بیشتر اوقات روز پوش داره و بیشتر اوقات روز رو تمایل به چرت زدن داره ... من تصمیم گرفتم فردا رو نرم سر کار و ببرمش بازار پرندگان و اونجا یه دامپزشکی هست ببرمش اونجا نشونش بدم ... نگرانم کرده حسابی این خانم کوچولو
برای دامپزشکی بهتره به یک کلینیک مجهز یا دامپزشک معتبر مراجعه کنید.آزادگان جای مناسبی نیست.پرنده ی شما بیماریش کهنه شده ولی قابل درمانه.غذا خوب میخوره ... نر هم بیشتر اوقات روز رو بهش غذا میده ... ... حالت پوش رو غالبا به خودش میگیره که چیز تازه ای نیست ... عادتش بوده از اول هم که شد همدم خونگیمون همینجوری بوده تقریبا چیزی حدود 8 ماهه ... بیشتر اوقات روز پوش داره و بیشتر اوقات روز رو تمایل به چرت زدن داره ... من تصمیم گرفتم فردا رو نرم سر کار و ببرمش بازار پرندگان و اونجا یه دامپزشکی هست ببرمش اونجا نشونش بدم ... نگرانم کرده حسابی این خانم کوچولو
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.