سلام دوستان.
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.
دقیقا چند روز دیگه انشاالله تخم ها جوجه میشن؟ البته الان فقط یک تخم گذاشته ولی همیشه روش میشینه و بعضی وقتا هم نر میشینه.
ضمنا الان که یکی گذاشته باید چند تا دیگه بذاره؟
تشکر...
سلام
تاپیک مربوط به استحمام (مقاله آقای نیما) رو خوندم و از ایشون سپاسگزارم
دمای طبقه پایین که عروس ها رو قرار دادم 30 درجه است
آیا باید حتما بعدا از استحمام، عروس ها رو جلوی آفتاب بذارم؟
این آفتاب خانوم الزامیه؟
-----------------
سوال بعدی در مورد بلوک معدنیه
بلوک معدنی هایی که من دیدم ماله دامداری هاست و خیلی بزرگ هستن
برای پرنده های زینتی بلوک معدنی مخصوص وجود داره؟ از کجا میشه تهیه کرد . ؟
ویرایش توسط omidkhosravi : 14th September 2014 در ساعت 01:34 AM
سلام دوست عزیز
آفتاب برای خشک شدن بدن پرنده هست و برای پرنده مفیده و ویتامین بدن عروس رو تا حدی تامین میکنه اما میتونید از سشوار با فاصله کمی به عروس رو سشوار کنید بعد اجازه بدید که خودش ادامه کار رو انجام بده و خودش رو خشک کنه و مواظب حرارت .و فاصله سشوار باشید که به پر های عروس آسیب نزنه.
بله برای پرندگان هم بلوک معدنی وجود داره که میتونید از فروشگاه ها تهیه و خریداری کنید که رنج قیمتش هم حدودا 15تا20هزارتومان هست
ویرایش توسط kasku : 14th September 2014 در ساعت 02:56 AM
سلام
کاربر محترم راهنمایی کردند . این نکته را هم اضافه می کنم که سشوار برای پرنده های دستی کاربرد دارد اما پرنده های وحشی از دیدن سشوار و صدای آن وحشت زده میشوند.
اگر در آفتاب ملایم خشک شوند که چه بهتر در غیر این صورت همینکه محیط سرد نباشد و در معرض باد قرار نگیرند کفایت می کند
با سلام
عروس های من امروز بازم جفت گیری کردن. به صورت اتفاقی دیدم. ولی حداقل 20 ثانیه طول کشید
اما مدفوع آنها سبزه !!!
موقع خریدن هم متوجه سبزی رنگ مدفوع شدم. اما گفتن که سبزی خوردن واسه خاطر همونه
الان 48 ساعته که من سبزی ندارم
فقط ارزن و کتان و مقداری هم تخمه قهوه ای رنگ مخصوص عروس دادم
حالشون هم خوبه. غذا هم می خورن. فقط یک کمی عروس ماده کسله. اما به آواز نر جواب میده. نوک به نوک میشن و سر همدیگه رو می خوارونن.
آیا مدفوفع سبز مشکلی داره الان؟
متشکرم
ویرایش توسط omidkhosravi : 14th September 2014 در ساعت 04:37 PM
سلام دوستان دلیل دعوای ماده با نر در زمان تخم گزاری چیه ماده می خواد تخم کنه این حالت بهش دست میده؟
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)