شمانظرمن رو خواستید منم قفس مستطیلی قناری رو توصیه کردم که خودمم استفاده میکنم.بعد در مورد ۱۰۳۳ پرسیدی که گفته شد اونم خوبه.ولی بهتره که لانه از بیرون قفس نصب بشه.
فکرمیکنم شما اصلا پاسخ هارو نمیخونی وگرنه جز در لولایی از نظر ابعاد و جای ظروف چه فرقی بین این قفس و قفس ۱۰۳۳ هست؟
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
با سلام
ضمن تشکر از مدیران این تاپیک
من یک جفت عروس خریدم (تشکر از خانم Chuky که زحمت نگهداری عروس ها رو تا امروز بر عهده داشتن) و متعهد به نگهداری اونا در شرایط خوب هستم // قصد دارم تمام صفحات تاپیک رو بخونم اما حجم کاری روزانه منم زیاده و تا نصف شب هم بیدار موندم و یک سری از صفحات رو خوندم. اما به صفحاتی که جوای سوالات در آن است هنوز نرسیدم .بنابراین اگه برخای از سوالاتم تکراری باشن عذر میخوام.
اول از همه کف قفس میله نداره و عروس ها مستقیما روی کفی (سینی) قرار دارند و راه میرن. فعلا قصد تعویض قفس رو ندارم. چون با شرح حالی که خانم Chuky فرمودن ممکنه برای عروس ماده مشکل ایجاد کنه و همچنین نمیخوام به عروس ها اتسرس مضاعف وارد بشه
حالا من در کف قفس چی پهن کنم ؟ روزنامه ؟ پوشه ؟ کاغذ کاهی؟
قمری چینی هام که اصلا با روزنامه مشکل ندارن و آن رو رو نمیخورند. واسه عروس ها هم روزنامه خوبه
---------------------------
دان هم مخلوطی از ارزن و کتانه در دانخوریشون
میتونم تخم مرغ آب پز هم بدم ؟
ممنون از صبر و حوصله دوستان
کف قفس را می توانید کاغذ کاهی بیندازید که به احتمال زیاد شروع می کنند به جویدن دور کاغذها که در این صورت بهتر است چیزی کف قفس نیندازید و هر روز کف قفس را با کاردک تمیز کنید که 1-2 دقیقه هم بیشتر زمان نمی برد.
ارزن و کتان + سبزیجات و هویج و ذرت و جوانه ها و میوه و.....که البته میزان بعضی از این خوراکی ها در دوره های مختلف کمی متفاوت خواهد بود.
سفیده تخم مرغ هم زمانی که جوجه دارند بدهید و هم چنین وقتی که قصد آماده سازی آنها برای تکثیر را دارید
سلام سپاس از بذل توجه شما
در مورد کفی با شما موافقم
می خوام یک دونه کفی اضافی هم بگیرم و هر روز با کفی روز قبل جایگزین کنم
این سبزی و میوه ها رو فقط با آب معمولی می شورید؟
با آقای فلاح در این زمینه صحبت کرده بودم . عرض کردم که در منتطقه تبریز متاسفانه بیشتر باغچه داران از کود مرغی برای رشد سبزی ها و کود دهی پای بوته ها استفاده می کنند
که این میتواند به معنای ریسک بالای نیوکاسل باشد
شما در این زمینه میتونید منو بیشتر راهنمایی بفرمایید ؟
سلام دوستان.
امروز به صورت اتفاقی در لونه رو باز کردم و دیدم ماده یک تخم گذاشته. نمیدونم امروز گذاشته یا دیروز چون دیروز لونه رو چک نکردم.
ولی تخمش خیلی کوچیک بود. حالا الان من کار خاصی باید بکنم؟ تو تغذیشون باید تغییری ایجاد کنم؟
تشکر...
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)