سلام سفیده تخم مرغ که اصلا نمی خورند ت الان بهشون جوانه نادم بیشتر سبزیجات و میوه جات و.....بوده نرم خوب نوکش رو به میله ها و ظرف غذاها میزد و صداهای آهنگین را از خود میساخت که اول علتشو نمیدونسم ولی وقتی اومدم پرسیدم گفتن نر داره مستی میکنه و میخواد خودش رو به ماده نشون بده ماده هم که نمیدونم آمادست یا نه چون نشونه اماده بودن ماده رو نمی دونم
این جفت من به شدت دنبال گچ هستند . کف دریا هم دارند ولی نمیخورند . به جایش از هر جای دیوار بتوانند گچ میخورند !
من اگر بخواهم برایشان گچ بریزم چه طور باید بگذارم که قابل استفاده شان باشد؟
یک سوال دیگر :
این جوجه الان دوهفته را رد کرده . اشکال ندارد گاهی بیاورمش توی اتاق تا به انسان ها عادت کند؟
ممنون
دوستان راهنمایی کردن سفیده را با غذایی که دوست دارند مخلوط کنید . مثلا با هویج رنده کنید یا ...
نوک زدن نر به میله ها و خواندنشان حتی در نابالغ ها هم هست هر چند در نر های آماده بیشتر هست
فاصله دادن بالها با بدن و تند تند روی چوب حرکت کردن و این طرف و آن طرف رفتن و سر و صدای زیاد و .... در نر ماده آماده معمولا دیده میشود
از بالغ بودن جفتتان اطمینان دارید؟
خوردن گچ اصلا خوب نیست . قفسشان را با دیوار فاصله دهید و علاوه بر کف دریا از مولتی ویتامین و کلسیم هم استفاده کنید
اگر جفتتان ناراحت و عصبی نمیشوند ایرادی ندارد گاهی از لانه بیرون بیاوریدش اما مواظب باشید هوای داخل لانه گرم است و بیرون ممکن است هوا خیلی خنک تر باشد . جوجه ها هم خیلی حساس هستند.
ممنون از پاسختان
ولی خیلی جاها حتی در همین انجمن دیده اام که میگویند کف لانه را گچ بگیرید .
کف دریا را نمیخورند . پوست تخم مرغ هم گذاشتم نمیخورند .
و الان یک ویتامین Veyx multi-C-mulgat دارم . میتوانم در آبشان حل کنم؟
برای جوجه ضرر ندارد؟ چون الان جفت به جوجه غذا میدهند .
خیلی ممنون
خیلی از پرنده ها حتی اگر دسترسی به گچ هم داشته باشند آنرا نمی خورند حالا علت خوردنش یا عادت هست یا کمبود مواد معدنی ولی در هر حال می دانم که برای پرنده مضر هست
تا به حال از این محصول استفاده نکرده ام و نمی دانم که آیا در زمان تغذیه جوجه قابل استفاده هست یا خیر؟
بروشور داخل جعبه را مطالعه بفرمایید
مکمل کلسیم اگر در آبشان بریزید مجبور هستند که بخورند
فعلا قفس را با دیوار فاصله دهید.
سلام.بهتره تا زمانیکه جوجه ها دونه خور نشدن از مکمل های شیمیایی استفاده نکنید.روی جوجه ها میتونه تاثیر منفی بگذاره.سوای اینکه ممکنه جفت خیلی سریعتر آماده ی تخم گذاری بشن.
من با گچ کردن کف لونه هم مخالفم.چون جفت میخورن و بشدت براشون دردسر درست میکنه.بشدت در هضمش به مشکل میخورن و عذاب میکشن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)