سلام محمد جان
دوست من پیشرفت خوبی داشتی و در آینده غصه خواهی خورد که چرا زودتر دست به کار نشده بودی
به امید موفقیتهای بیشتر شما
سلام محمد جان
دوست من پیشرفت خوبی داشتی و در آینده غصه خواهی خورد که چرا زودتر دست به کار نشده بودی
به امید موفقیتهای بیشتر شما
سلام اقا رضا
متشکرم ازت.تعریف شما مایه دلگرمیه بندس.
منم برا شما ارزوی موفقیت دارم.
اقا رضا بعضی اوقات مصلحت نیس یسری کارا انجام شه.به هر دری هم میزنی ج نمیده.بعضی وقتام در عین ناباوری مسائل حل میشه خودش.
الان یه مشکل جدید پیدا کردم بنام سربازی!!!!!!!!!!عزا گرفتم ماهیامو چیکار کنم.اینم ازون بعضیاس که عرض کردم!!!
سلام داداش صادق به به حسابی کولاک کردیا !! تلفات چند تا دادی تا الان از روز شنای ازاد؟
اون بچه دیسکسایی که به من میدی نمردنا اونا ک مردن مال خودت بودنواسه من همشون سالمن
![]()
راستی صادق جان من مشکوکم به عکسا پرا بعضیاشون بیو فیلتر دارن بعضیا ندارن؟؟؟ طرح زوج و فرد داری؟1 روز میذاری 1 روز نمیذاری؟؟
![]()
به به دیدن این صحنه ها عمر ادم رو زیاد میکنه ...........
هیجان زده شدم کارت درسته
پاینده و شاد باشی
مهدی
سلام.من کوچیکتم.بذا بزرگ شن یادم بنداز تقدیمت میکنم
خداروشکر تا الان که تلفات ندادم!!!!!
فیلترم نداشتن دیروز گذاشتم.فردا میخوام برم سفر انشالا بخاطر اینکه کیفیت اب بهم نریزه گذاشتم.
سلام دوستان
این 2تا باقی مونده گله بودن که جفت نخوردن.اما فک کنم داره یه اتفاقاتی میفته.اون کوچیکتره فک کنم مادس لوله هم داره میزنه!همش جولو pvc وایساده نگاش میکنه.این یکی فک کنم نره ولی بالغ نشده کامل اما یه حرکتایی میزنه بعضی وقتا.سایزشونم 4 تا 4ونیم اینچه.نره را بیفته احتمال میدم جفت بخورن انشالا...خیلی دوس دارم این نره رو!!!!
![]()
ان شالله این ها هم جفت بخورند و بچه دار شند
صادق ای ول داری داداش!
میگم من با این چسب پمادیا پی وی سی رو میچسبونم به شیشه ها هی جدا میشند!چه کنیم!!!
ویرایش توسط arman sourani : 5th September 2014 در ساعت 02:13 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.