این بیماری بیرون زدگی مقعده
یه قسمتی تو سایت داریم برا بیماری ماهی ها اقای اژیده هستن اونجا مطرح کنید اگه به نتیجه نرسیدین من از رفرنسه خارجی براتون علت و درمانشو در میارم
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
عازم سفر هستم و پنج روز منزل نیستم. لیوان اسکیمر بعد از سه روز پر می شود و امکان تنظیم مجدد وجود ندارد، اگر در این مدت کاپ آن برداشته شود مشکلی پیش نمی آید. ضمنا اگر در این بازه زمانی به ماهیان غذا دهی نشود چطور؟
با تشکر
سلام من چیز زیادی راجع به این بیماری پیدا نکردم متاسفانه شرمنده
فقط یه بیماری هست که بین ماهی اب شور و شیرین مشترکه بیشترم تو ماهی هایی مثل سیچلاید گلد فیش مولی گوپی اتفاق میوفته
برای درمانش بیشتر گفتن ماهی خودش باید این کارو بکنه و 95 درصد متاسفانه ماهی زنده نمونده
فقط گفتن اگه ماهی غذا میخوره بهش غذا ندید تا این مشکلش به حالت اولش برگرده و سعی به دفع مدفوع نکنه که بدتر بشه که ماهی شما فکر کنم غذا هم نمیخوره
یه جا هم به قرنطینه کردن با مترونیدازول اشاره کرده بود،تانک قرنطینه و شرایطشو دارین؟
2تا بیماری هم شبیه این هست یکیش کرمای ریز خونی هست که از اون قسمت بیرون میزنه
دومی هم اون بیرون زدگی به رنگ شفافه که بازم به ماهی شما نمیخوره
به نظرم یه 12 ساعت صبر کنید ببینید چی میشه
غذا چی میدین بهشون؟
ویرایش توسط farbodb : 29th August 2014 در ساعت 12:28 AM
راههای درمانش:
غذا ندین برای چند روز
از epsom salt که فکر کنم سولفات منیزیوم میشه استفاده کنید به ازای هر 20 لیتر یک قاشق چای خوری
از داروهایی که حاوی مترونیدازول مثل API General Cure استفاده کنید
بعد از اونم از غذاهایی که پروتئین کنمتری دارن استفاده کنید که به اون قسمت فشار نیاره
اقا دسته شما درد نکنه توفیق اجباری شد منم 2تا چیزجدید یاد گرفتم![]()
ویرایش توسط farbodb : 29th August 2014 در ساعت 12:54 AM
با سلام
حجم تانک من 120*50*70 میباشد که قراره ریف کار کنم.
الان یه فسفات رآکتور با مدیای فسگارد سیچم و یک بسته مدیای برایت ول xport no3
و یک اسکیمر مارین سورس با مشخصات زیر گرفتم:
Item No.: DHO-900
Size(Length / width / Height MM):205 / 175 / 600
Pump:Red Devil SP3
Power:13WAir intake: Max 700L/H
Max. size of the tank (L): 900Normal stocking (L): 550~900Heavy stocking (L): 250~550
سوالم اینه که بجز نور و موج ساز چه وسایل دیگه ای برای حرفه ای کردن اون لازم دارم
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)