سلام
دوستان من به دلیل اینکه چند روز اول غذا زیاد داده بودن نمیتونستم سیفون هم بکنم با راهنمایی یه یکی از دوستام رفتم جلبک خوار چینی گرفتم 10 بار بهش گفتم این بچه ماهی ها رو نمیخوره گفت نه مغازه دار هم چند بار پرسیدم گفت نه اصلا نمیخوره
ولی از زمانی که اینو انداختم نزدیک 20 تا بچه فایتر بود ولی امروز صبح بیدار شدم دیدم 1 یدونه مونده اونم از این میترسه و اصلا بهش نزدیک نمیشه هر چی بچه ماهی بوده این خورده
کدام لجن خوار با بچه ماهی ها اصلا کاری نداره
سلامم داداش
آخه چه اصراری به لجن خوار و از این دسته ماهی ها هست داداش؟
مدیریت صحیح در خوراک دهی راه حله مشکله
اصولا فایتر، ماهی هست که بهتره تنها نگهداری بشه .
شما اگه میخواهید تکثیر کننده حرفه ای باشید باید نحوه غذا دهی رو با تجربه و آزمون و خطا بدست بیارید
در ضمن وارد کردن یک ماهی جدید، بدون قرنطینه به تانک بچه ماهی ها کاری با ریسک بالا هست
موفق باشید
سلام
مرسی بله اشتباه از خودم بود بچه فایتر ها خیلی بزرگ شده بودن ولی کیفیت آب خیلی بد شده بود 100 درصد اب بشون رو عوض میکردم هم میمردن ولی چند روز دیگه دوباره می خوام بزارم برای تخم ریزی ولی اینبار خبری از تخم مرغ نیست فقط از اب سبز میدم اونم 5 روز بعد از 5 روز هم ارتمیا کپسوله بهشون مدم خود ارتمیا رو نمیتونم جدا بکنم بچه هاشون رو تخمشون رو میخورن فرداش میمرن
فقط نمیدونم چقدر باید بهشون اب سبز بدم
اگر امکانش هست یه نگاه هم به عکس اب سبزی که درست کردم بکنید نزدیک 7 روز گذاشتم برگ کاهو رو
![]()
ویرایش توسط afsoongar : 22nd August 2014 در ساعت 07:29 PM
سلااااام به همه...
ماهی ماده من بالاخره تخم ریخت
نره هم تخما رو گذاشته تو لونه حبابی و به شدت ازشون مراقبت میکنه.....ماده رو از آکواریوم خارج کردم...
من الان دیگه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ لاروا کی از تخم درمیان؟؟ براشون آرتمیا دکپسوله بگیرم دیگه نیازی به آب سبز و آب زرد نیست؟؟؟؟
اولین بارمه تکثیر میکنم کلا گیجم![]()
دکپسوله نمیخورن
شما به نر اصلا غذا نده نیازی هم نداره
ولی ماده رو با غذای مقوی تغذیه کن ضعیف نشه
لارو ها اگر نرتون اسپرم خوبی داشته باشه 24 ساعت نهایت 72 ساعت هچ میشن (توی دمای 26 بهترین نتجیه برای هچ شدن داره)
تخم ها که هچ شدند دمای آب رو بزارید روی 28 از روز هچ شدن تخم ها تا 10 روز باید همیشه نور بالاسرشون روشن باشه
سنگ هوا با شعله ی ضعیف هم لازمه
لارو ها که به دنیا اومدن از روز چهارم تولدشون که به شنای آزاد پرداختن نر رو جدا کنید
همون روز لاروها نیاز به غذا دارن(تا روز سوم و چهارم دهان ندارن که غذا بخورن)
از روز اول تا چهارم کمی آب سبز درست کنید بریزید توی مخزنشون (عصاره ی کاهو هم خوبه)
بهتره روز چهارم تا روز ششم لارو ها رو با سفیده تخم مرغ آبپز یا غذای آرتمیایی خشک شده که با کرم میکسش کردن استفاده کنید
بعد از اون دیگه دهن لارو ها بزرگ تر شده و بهتره آرتمیای هچ شده بدید
اگر از سفیده تخم مرغ استفاده میکنید بعد از تغذیه ی لارو ها حتما باقی مونده غذا رو خارج کنید و آب رو سیفون کنید
الان تخم آرتمیای خوب ocean که درصد هچش بالای 90 درصده قیمت 50 گرمش 80هزار تومنه
اگر به کیفیت آب اهمیت ندید از روز هفتم به بعد نوزاد ها یکی یکی تلف میشن
معمولا لارو های سری اول تلفات سنگین دارن
ویرایش توسط sepide de : 27th August 2014 در ساعت 02:34 PM
سلام
سنگ هوا الزامی نیست و تنها با فشار خیلی ملایم و کم میتونید قرار بدین که با وجود قرار دادن سنگ هوا به پمپ هوا هم نیاز دارید اگر این وسایل دارید میتونید قرار بدین و مفید هست اما اگر وسایل لازم ندارید نیازی نیست و مشکلی پیش نمیاد
برای تغذیه اگر به آرتمیا دسترسی ندارید تنها تا سه نهایت 5 روز بعد از شنای آزاد لاروها میتونید از زرده تخم مرغ به میزان خیلی خیلی کم استفاده کنید بعد از این مدت بهترین گزینه آرتمیای زندس که باید سیستش بخرید و خودتون هچ کنید
در روزهای اولیه سیفون نیازی نیست و تنها باعث تلفات لاروها میشه با رعایت غذادهی باید کیفیت آب حفظ کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)