بستگی به مستی ماده داره
این که چند روز بعد ماده تخم میزاره دلیلش کم بودن میزان مستی ماده و اصرار نر توی جفت گیری های متعدد هست
اگر ماده درست مست باشه حتی کف قفس هم تخم میکنه لونه هم آماده باشه همون روز اول تخم میکنه
زیاد با دست این پنبه ها رو دست کاری نکنید بوی دستتون رو بگیره قناری ها ازش دوری میکنن
پنبه هم که زیاد نکردید
و اینکه قناری هاتون اگر این لونه رو برای تخمگذاری مناسب دیده بودن روی ظرفش به هیچ عنوان مدفوع نمیکردن
لونه رو ببرید بالاترین قسمت قفس و کنج قفس
و اون قسمت رو با روزنامه کامل بپوشونید نی نشیمن رو هم بیارید اینور قفس
توی عکس زیر این میله افقی ها رو میبینید که دور قفس هستند؟
http://up.parsipet.ir/uploads/azadup...0714017472.jpg
لونه رو به اولین میله از بالا متصل کنید جایی که علامت زدم
لونه ی شما سمت چپ قفسه پس کلا سمت چپ قفس رو با روزنامه بپوشونید تا قناریهاتون احساس امنیت کنن
وقتی لونه رو ببرید بالا برا قناری ها سخته از بالا به صورت عمودی بیان پایین روی نی برا همین گفتن نی رو از لونه دور کنید
مورد آخر هم فرقی نداره عرض یا طول مهم اینه که لونه بالاترین ارتفاع و کنج قفس باشه
ظرف غذا و آب درست کنار درب قفس باشه تا شما مجبور نشی برا عوض کردن غذا دستت رو توی کل قفس فرو کنی
لونه هم از درب قفس کاملا دور باشه
اینم فکر کنم برای سومین بار میگم حتما حتما مقدار پنبه رو بیشتر کنید تا احتمال پایین افتادن جوجه ها موقع حرکت افتادن به صفر برسه
و اینکه به خاطر خشک بودن هوای خونه احتمال اینکه تخم ها باز نشن و جوجه داخلش بمیره زیاده برا همین روزی که قناریتون آخرین تخم رو گذاشت از 3 روز بعدش هر دوروز درمیون وان آب ولرم یزارید تا قناریتون آب تنی کنه و رطوبت بدنش تخم ها رو از خشک شدن حفظ کنه
برای ماده بعد از تخم گذاری حتما سفیده ی تخم مرغ آب پز بزارید بخوره تا از ضعف تخم ها رو بشکنه و بخوره
پنبه هایی که گذاشتید پنبه های خیلی خوبی هستن فقط کافیه با کمی مرطوب کردنشون پنبه های بیشتری بهشون متصل کنید
جای لونه رو عوض کردم الان بالاترین نقطه ـی ممکن هست خوبه؟
ظرف غذا رو هم نزدیک در گذاشتم لونه هم لان دوره از در.الان اون میله جاش خوبه به نظرتون عض کردم جاش رو؟روزنامه چی؟پنبه رو هم بیشتر کردم
یه سوال الان 2تایی رفتن جای لونه دارن ذرست میکنن لونه رو و بعضی وقتا هم نوک هاشون رو میزنن بهم و نزدیک 2-3 ثانیه نمیدونم چکار میکنن:دی به نظرتون اینا نشون ـی جفت خوذدن هست یا نه؟
ویرایش توسط Mohammad.asghari : 23rd August 2014 در ساعت 04:39 PM
دوستان بنظرتون این جفت قناری چقدر میارزه؟
سنشون چقدر هست؟
میگه که از استرالیا برام کادو آوردن؟پرنده های وارداتی عقیم نیستن؟
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)