سلام
علت اینکه برگ های پایینی گیاه همیانتوسم اینجوری شده چی میتونه باشه؟؟؟
البته اینم بگم که برگ های بالایی و قسمت نوک خیلی سرحال و باز هستند.
ولی نمیدونم چرا پاییناش اینجوری شده.
ممنون.
![]()
سلام
علت اینکه برگ های پایینی گیاه همیانتوسم اینجوری شده چی میتونه باشه؟؟؟
البته اینم بگم که برگ های بالایی و قسمت نوک خیلی سرحال و باز هستند.
ولی نمیدونم چرا پاییناش اینجوری شده.
ممنون.
![]()
سلام
جلبك قهوه اي زده . اوايل راه اندازي تانك گياهي اين جلبك بخاطر كامل نشده سيكل ايجاد ميشه كه شما ميتونيد با خريدن كت زرد و يا چند تا سيامي جلبكخوار كوچيك اين مرحله رو پشت سر بزاري . براي جلبكخوارها غذا نريز تا اين جلبك رو بخورن . تعويض هفتگي يك چهارم آب تانك يادتون نره
موفق باشي
سلام اقا مهدیسلام
جلبك قهوه اي زده . اوايل راه اندازي تانك گياهي اين جلبك بخاطر كامل نشده سيكل ايجاد ميشه كه شما ميتونيد با خريدن كت زرد و يا چند تا سيامي جلبكخوار كوچيك اين مرحله رو پشت سر بزاري . براي جلبكخوارها غذا نريز تا اين جلبك رو بخورن . تعويض هفتگي يك چهارم آب تانك يادتون نره
موفق باشي
مرسی از راهنمایی کاملتون .
این جلبک فقط روی همیانتوس ها دیده میشه رو باکوپا ها خبری نیست ازش .البته رو شیشه هم مشاهده میشه که احتمالا خودشه.
امروز یک چهام اب هم تعویض کردم.
بازم ممنون.![]()
خواهش میکنم . در مورد جلبکها سئوال داشتید توی این تاپیک مطرح کنید تا بکمک دوستان جواب بدیم
http://www.parsipet.ir/thread761-19.html#post203518
ممنون
سلام
مانومتر خوب و ارزون برای سیستم co2 چه مارکی موجود هست تو بازار.
سلام فربود جان
اگر از حسن اباد میگیری مکسی ایتالیا کارت رو راه میندازه و بر خلاف اسمش حدود 160 قیمت داره....این مانومتر رو برای پلنت میخوای یا اب شور و برای چه نوع گازی میخوای....برای co2 کمی با اکسیژن فرق داره مثل اینکه
سلام اقا محسن
برای co2 میخوام برای اب شور
160؟!یدونه داشتیم نمیدونم مارکش چی بود مفت دادیم رفت چه اشتباهی کردما![]()
البته فربدجان
یه گیجه ایستا هم هست که 100 هست......مکسی که گفتم 2 گیجه هست
این بهتر شد
من شنیدم بدونه گیج هم موجوده درسته؟یجا خوندم بدون گیج هم میشه استفاده کرد چون ما به فشار کار ندارین فقط روی حباب بر ثانیه کار میکنیم
مهمترش اینه 2تا شیر داشته باشه که بشه رو ضعیفترین حالت هم تنظیمش کرد
اون شیر اسمش شیر سوزنی هست...که روی مانومتر ایستا هست....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.