سلام دوست گرامی
لونه رو بردار و بذار جفت استراحت کنه،بهتره تو یک ظرف کوچیک و کم عمق واسشون آب بذاری خواهی دید که به چه زیبای خودشون رو میشورن،شاید اولش نرن سمتش اما یکم که بگذره قشنگ خودشون رو میشورن این کار هم باعث شادابی پرهاشون میشه هم خنک میشن و هم تمیز هفته ای 2بار کافیه فقط جلوی باد کولر و پنکه نباشن
سلام
ضمن تشکر از همه کاربران با تجربه تر
فقط مواظب عمق آب باشید
بهتره که در ساعات گرم روز حمام بدین و ارتفاع آب هم بیشتر از 2 سانت نباشه . چون فنچ ها شنا بلد نیستن و خفه میشن !
سلام
دو تا فنچ از دو نژاد مختلف رو می شه با هم جفت انداخت(یکی نر و یکی ماده)!؟
اگه میشه(بفرمایید در کدوم نژاد ها امکانش هست) یا کسی تجربه این کار رو داشته بگه ممنون میشم
* فنچ من آوازه خوان هستش
باتشکر
ویرایش توسط مجید110 : 17th August 2014 در ساعت 08:29 PM
با سلام . من یه جفت فنچ زبرا دارم که جوجشون الان 40 روزشه و از 15 روزگیش پرواز می کرد. جوجهه نره (خال خال زیر شکم) . الان 5 روزه به راحتی دون می خوره ولی هنوز هم گاهی پدره بهش غذا می ده . الان 10 روزه که 6 تا تخم جدید گذاشتن و نر و مادهه نوبتی روی تخمها می خوابن و جوجهه هم همچنان زیاد وارد لونه می شه . شبها هم سه تایی با هم توی لونه می خوابن . نگرانی من از اینه که چند روز دیگه جوجه های جدید به دنیا می آن و چون جوجه قبلیه خیلی تو خونه رفت و آمد داره اونها رو له کنه یا باعث نقص عضوشون بشه (البته جوجهه خودش هم یه پاش لنگ می زنه). ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن که باید جوجه رو از پدر و مادر جدا کنم یا نه . اگه جداش کنم مشکل روحی روانی براشون پیش نیاد.
سلام.با خیال راحت جداش کنید و نگران هیچ چیز نباشید.ترجیحا نبینه چند روز اول والدین رو بهتره.با سلام . من یه جفت فنچ زبرا دارم که جوجشون الان 40 روزشه و از 15 روزگیش پرواز می کرد. جوجهه نره (خال خال زیر شکم) . الان 5 روزه به راحتی دون می خوره ولی هنوز هم گاهی پدره بهش غذا می ده . الان 10 روزه که 6 تا تخم جدید گذاشتن و نر و مادهه نوبتی روی تخمها می خوابن و جوجهه هم همچنان زیاد وارد لونه می شه . شبها هم سه تایی با هم توی لونه می خوابن . نگرانی من از اینه که چند روز دیگه جوجه های جدید به دنیا می آن و چون جوجه قبلیه خیلی تو خونه رفت و آمد داره اونها رو له کنه یا باعث نقص عضوشون بشه (البته جوجهه خودش هم یه پاش لنگ می زنه). ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن که باید جوجه رو از پدر و مادر جدا کنم یا نه . اگه جداش کنم مشکل روحی روانی براشون پیش نیاد.
با سلام . جوجه فنچه من الان 40 روزشه. از همون روز اول انگشت پشتیه پای چپش خیلی کوچیک مونده و فقط جوونه زده تا حالا هم هیچ بزرگ نشده بخاطر همین نمیتونه با پای چپش خوب نی های تویه قفس رو بگیره و پاش دائما لیز می خوره . می خواستم از دوستان پپرسم آیا با بالا رفتن سنش ممکنه انگشتش بزرگ بشه و به حالت نرمال در بیاد؟ آیا باید از داروی خاصی براش استفاده کنم ؟ البته اون انگشتش که گفتم کوچیک مونده یه ناخن کوچیک هم داره.
سلام دوست عزیزبا سلام . جوجه فنچه من الان 40 روزشه. از همون روز اول انگشت پشتیه پای چپش خیلی کوچیک مونده و فقط جوونه زده تا حالا هم هیچ بزرگ نشده بخاطر همین نمیتونه با پای چپش خوب نی های تویه قفس رو بگیره و پاش دائما لیز می خوره . می خواستم از دوستان پپرسم آیا با بالا رفتن سنش ممکنه انگشتش بزرگ بشه و به حالت نرمال در بیاد؟ آیا باید از داروی خاصی براش استفاده کنم ؟ البته اون انگشتش که گفتم کوچیک مونده یه ناخن کوچیک هم داره.
در پرنده های که جفتهای همخون باهم جفت میخورن بیشتر دچار این مشکلات میشن و گاهی نقصهای بیشتری دارند،اینکه اگر بزرگتر بشه رشد کنه فکر نکنم به حالت نرمال و عادی برگرده اما با بزرگتر شدنش تعادلش بهتر میشه و وضعیت روی چوب موندنش بهتر میشه،به پرنده هاتون غذاهای کلسیمی بیشتری بدید واسشون کف دریا حتما بذارید امیدوارم مشکلش حل بشه موفق باشید
Sent from my ASUS using Tapatallk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.