با سلام.
اقا فرید ال ای دی هارو به همراه لنز 60 درجه گفتم بیاره یموقع میبینی لنزهای اینجا بهش نمیخوره من شنیدم فرق داره.
برای تانکم 10 تا آبی مدل XP-E و10 تا آبی رویال بلو XT-E و20 تا سفید کول وایت مدل XT-Eزده بود 6000 کلوین و 3 تا هم بنفش یووی گفتم از شرکت semi Led که کلوینش بین410-420 بود.نسب ال ای دی آبی ها به سفید 1 به 1 هستش اینو تو سایتشم گفته باید اینجوری باشه.
در ضمن یدونه هم کنترلر گفتم بخره قیمتش 50 بود برای طلوع و غروب و حالتهای مختلف رو میشه بهش داد و عین دریا شبیه سازی کرد حالت ماه کامل و ماه نصفه اینا داشت خیلی جالب بود![]()
دوستان به نظرتون برای تانک 60*60*60 این کافیه :
یا باید Radion XR30w Pro تهیه بشه ؟
دوستان کسی قیمت همین XR15w رو داره؟
فروشگاه ایران آکواریوم تو نواب هم موج ساز های شرکت eco tech marine رو داره هم چسب مرجان هم led تازه led های حرفه ای orphek رو هم داره !
چه جالب یه چند روزی هست چندتا کاربر به شدت دارن برا ایران اکواریوم تبلیغ میکنن تو بخشای مختلف!!
اکثرا هم تازه وارد هستن!!
توی تمام بخشهای این فوروم واسه محصولات تترا ، سرا ، آزوو و... تبلیغات زیادتره ، در ضمن وقتی توی گوگل search کنید واسه این محصولات یکی از لینکهاش مربوط به ایت فوروم میشه ، درثانی مگه چیز خوب تبلیغ نداره؟ من خیلی از اطرافیام که آکواریوم باز هستن دنبال این محصولات میگشتن حالا این فروشگاه اینارو وارد کرده کجاش بده؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.