دوستان عزیز نظرتون درباره نصب لونه چی هست؟ لازم بگم مادم رفته تو لک نرم هنوز از لک در نیامده لونه بردارم یا بزارم بمونه؟
یه چیزم هست الان چند روزه نصب کردم ولی خبری نیست
دوستان عزیز نظرتون درباره نصب لونه چی هست؟ لازم بگم مادم رفته تو لک نرم هنوز از لک در نیامده لونه بردارم یا بزارم بمونه؟
یه چیزم هست الان چند روزه نصب کردم ولی خبری نیست
از آخرین سری که تخم گذاشتند چه مدت گذشته؟
همه این مکمل ها را با هم میدهید؟
کلسیم . منیزیم؟چه مارکی هست؟
حتما در تغذیه جفت سبزیجات و میوه را هم بگنجانید خیلی لازم است
وقتی ماده تو لک هست نباید لانه بگذارید. صبر کنید تا این دوره بگذرد و هر دو آماده جوجه آوری شوند. از تحرک و سر و صدایشان متوجه خواهید شد
ویرایش توسط amir5030 : 14th August 2014 در ساعت 01:29 PM
نه لازم نیست جدایشان کنید اما لانه هم نگذارید
در مورد کلسیم منیزیم اطلاعی ندارم اما مکمل مودا برای دوره پرریزی خیلی خوب هست
اگر میوه نمی خوردن سبزیجات دیگر را جایگزین کنید تا در نهایت متوجه ذائقه شان بشوید. مثل گشنیز و کلم بروکلی . هویج . ذرت و فلفل سبزوگندم خیس خورده یا پخته و .....
کاهو هفته ای یکبار کافیست
راستی من یک سوال دیگه در مورد ساخت لونه دارم.
اونم اینکه مثلا بخوام لونه 25.25.25 بسازم باید یه دایره به قطر 8 سانت درست کنم. حالا این دایره دقیقا با کف لونه و اطراف چه قدر فاصله داشته باشه؟ دقیقا کجای دیوار باید سوراخ شه و از چه ارتفاعی؟
شما باید اول نگاه کنید کجای قفس قراره نصب بشه
سوراخ از وسط کمی بالاتر بزن فقط مراقب باش جوری بالا نزنی از لونه نتونن در بیان من از داخل لونه براشون پله زدم
لازم بگم لونه 25*25*25 خیلی بزرگ میشه و سنگین بهتره همه قسمتها چوب چند لا نزنی قسمت کشویی از بغل بزن خیلی بهتره من پیش نهاد میکنم 30*20 در ارتفای 20 بزنی کف و 2 ستون چوب 6 میل بزن بقیه رو 3 میل اگه 8 یا 10 بزنی خیلی سنگین میشه بازم نظر دوستان الان چندتا عکس از لونه میگیرم میزارم
میتونید سوراخ ورودی رو در سمت راست یا چپ بالا بزنید. بهترین جا برای ورودی از نظر بنده یکی از دوسمت و دربالا هستش و با توجه به ارتفاع لونه ای که گفتید خوب در میاد احتیاجی به پله هم نیست،سایز لونه هم که گفتید خوب هستش فقط توجه کنید داخل لونه باید این مقدار باشه به تنهای نه با حساب کردن دیواره ها،اگر یکم حالت مستطیلی باشه لونه خیلی بهتره تا دم پرنده کج نشه
Sent from my ASUS using Tapatallk
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)