سلام
خيلي ممنون از راهنمايي . پس اگر از اين سايتها خريد نكنم از كجا يك قفس خوب بخرم ؟ لطفا راهنماييم كنيد كه يك قفس خوب را از كجا بخرم . لطفا آدرس و يا تلفن محل را برام پيغام بگذاريد .. بازهم خيلي خيلي ممنونم .
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي . پس اگر از اين سايتها خريد نكنم از كجا يك قفس خوب بخرم ؟ لطفا راهنماييم كنيد كه يك قفس خوب را از كجا بخرم . لطفا آدرس و يا تلفن محل را برام پيغام بگذاريد .. بازهم خيلي خيلي ممنونم .
سلام لطفا یه سایت معتبر بگید تورو خداا
من که بهتون گفتم سایت فعال نداریم
من نم تونم تضمین کنم سایتی رو
اگر پیدا نکردید از قفس پرنده میله ریز استفاده کنید و توش براش اسباب بازی بزارید
من مشخصات همشو میخام
ابعادش
قیمتش
وسایلی که توش داره
باید قفسی بخرید که داخل اون به اندازه کافی بزرگ باشه.و همستر بتونه راحت در اون فعالیت کنه.
و ابعاد قفسی که میخرید بستگی داره به همستری که میخواید بخرید. همستر های سوری بزرگتر و همستر های کوتوله کوچک تر هستند.
قفس های همستر دو نوع هستش. قفس های میله ای و قفس های پلاستیکی که بین این دو قفس میله ای پیشنهاد میشه.
چیز های ضروری:
1_ یک ظرف سرامیکی برای غذا خوردنش
2_ ظرف اب
3_ خانه کوچولو یا مکان استراحت
4_ وسایل بازی و حتما چرخ و فلک
(چون همستر ها در طبیعت روزانه بسیار راه میروند حالا شما که دارید توی قفس نگه میدارید باید مکان فعالیتش را فراهم کنید.)
5_ پوشال مخصوص برای زیر پای همستر
ویرایش توسط .raha. : 10th August 2014 در ساعت 10:10 PM
یک نکته درباره ی چرخ فلکش که حتما باید داخل قفسش قرار داده بشه و مهمه.
چرخ و فلک هایی دیدم که محفظه داره چرخ فلکی مناسبه که هم استاندارد باشه هم به قفس متصل بشه و بدون هیچ محفظه ای باشه.
ویرایش توسط .raha. : 10th August 2014 در ساعت 10:16 PM
ولی من هرچقد تو نت سرچ کردم فقط پلاستیکی داشت ابعادشم کوچیک بود![]()
دوست خوبم اگه حتما میخواید از نت خریداری کنید و امکانات ندارید که خودتون برید و بخرید من سایت ایران همستر رو به شما پیشنهاد میکنم.
شما میتونید قفس های میله ای و بزرگ رو در این سایت خریداری کنید.
ویرایش توسط .raha. : 11th August 2014 در ساعت 12:34 AM
کدوم یکی از قفس هاش مناسب تره؟
منم این سایتو برا قفس درنظر دارم
ولی اکثرا پلاستیکین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.