سلام
ماشالله جوجه های خوبو قشنگی دارید
در کنار پرنده هاتون شاد باشید . منتظر خبرهای خوبتری هم هستیم![]()
سلام
ماشالله جوجه های خوبو قشنگی دارید
در کنار پرنده هاتون شاد باشید . منتظر خبرهای خوبتری هم هستیم![]()
سلام دوستان بعد از چند وقت اومدم...
یک هفته مسافرت بودم و اومدم دیدم 3تا جوجه شدن....واقعا ناراحت بودم که پدرم صبح فرداش اومد گفت فندق پیدا شده...
خوب بعد یه هفته دیدم اون 2تا بطری که گذاشتم حتی اندازه یک لیوان هم کم نشده...خدارو شکر خوب بوده همه چی....
این از نوه های گلم....
میریم سراغ معرفی از کوچیک به بزرگ :
پسته
این دوتا هم اسم ندارن هنوز ، پیشنهاد بدین لطفا :
و این هم از فندق همونیه که تو آوتارم عکسش هست...خیلی بزرگ شده..مخصوصا تو این یک هفته رشد خیلی چشمگیری داشته...
بعد از یکم آزادسازی کوچیک برای تمیز کردن لونه دیدیم فندق کجاست...؟!!! کوش؟!!
ای شیطون اونجا چیکار میکنی؟!!
تنها نگرانیم اینه که هنوز دون خور نشده میگم یهو مشکل تغذیه براشون پیش نیاد...چون زیاد دقت نکردم و نمیدونم که ماده بازم میره برای غذا دادن یا نه!
اینم از قفس ما که بروبچ توش دارن حال میکنن...
سلام.خدارو شکر که همشون سالم و سرحالن و اتفاق بدی توی این مدت نیفتاده.موفق باشید
سلام.ماشالله خیلی بانمک هستند مخصوصا پسته که هنوز پرهاش کامل نیست.
ویرایش توسط *پویش : 6th August 2014 در ساعت 10:59 PM
عکس پسته شما خیلی زیباست
خوشمان امد
باجریگارها کلا کم اب میخورند دوست دارند به وسیله سبزیجاتو میوه ها ابشونو تامین کنه
براشون لیمو شیرین پوست کنده بزار ببین چکارش میکنند![]()
سلام دوستان بعد از چند وقت اومدم...
یک هفته مسافرت بودم و اومدم دیدم 3تا جوجه شدن....واقعا ناراحت بودم که پدرم صبح فرداش اومد گفت فندق پیدا شده...
خوب بعد یه هفته دیدم اون 2تا بطری که گذاشتم حتی اندازه یک لیوان هم کم نشده...خدارو شکر خوب بوده همه چی....
این از نوه های گلم....
میریم سراغ معرفی از کوچیک به بزرگ :
پسته
این دوتا هم اسم ندارن هنوز ، پیشنهاد بدین لطفا :
و این هم از فندق همونیه که تو آوتارم عکسش هست...خیلی بزرگ شده..مخصوصا تو این یک هفته رشد خیلی چشمگیری داشته...
بعد از یکم آزادسازی کوچیک برای تمیز کردن لونه دیدیم فندق کجاست...؟!!! کوش؟!!
ای شیطون اونجا چیکار میکنی؟!!
تنها نگرانیم اینه که هنوز دون خور نشده میگم یهو مشکل تغذیه براشون پیش نیاد...چون زیاد دقت نکردم و نمیدونم که ماده بازم میره برای غذا دادن یا نه!
اینم از قفس ما که بروبچ توش دارن حال میکنن...
به به چه زیبا خیلی قشنگ بود بنده خیلی خوشم اومد مبارکتون باشه انشالله روز به روز بیشتر بشن
خیلی خیلی پرنده های ناز و خوشگلی داره امیدوارم روز به روز بیشتر و بیشتر بشن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.