سلام دوستان
در مورد تغذیه ی ملنگو اگه میشه راهنماییم کنید مختصر مفید....توی قفسش چه غذاهایی باید 24 ساعته باشه و چه موادی رو بصورت دوره ای میتونم بهش بدم؟
سلام.تاپیک غذاهای مجاز و غیرمجاز رو حتما مفصل مطالعه کنید.
دانه های خشکی مثل ظرف ارزن و کتان وتخمه حتماهمیشه در اختیارش باشه.بخصوص صبح ها و آخر شب.
درطول روز از میوه و سبزیجات در دسترس مثل سیب و موز و هویج و فلفل دلمه و پرتقال و انگور و کیوی و توت فرنگی که معمولا بیشتر در دسترس هست میتونید استفاده کنید.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
بله تخمه خیلی چربه و به کبد آسیب میزنه.روزی ده الی پانزده تا دونه کافیه.
تنوع سبزیجات اگه هر روز توی غذاییشون باشه خیلیم عالیه و مشکلی نداره.
ذرت آبپز یا خامو بلال و حبوبات آبپز و جوانه ها میتونن بعضی روزها غذای اصلی باشن.ارزن درشت.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام
چند تا سوال داشتم
طوطیه من الان حدود 3 ماهشه هنوز سرلاک میخوره تخمه و ارزن و کوشه هم میخوره چطور کم کم سرلاکشو قطع کنم؟
یه قفس کاسکویی واسش خریدم سرشو از بین میله ها بیرون میاره و گیر میکنه چیکار کنم؟
میشه تشخیص داد نر یا ماده؟ روزی 1 عطسه میکنه مشکلی نداره؟ به نظرتون سالمه؟
![]()
سلام فاطمه عزیز
سرلاک رو به یک باره قطع نکنید و وعده هاشو کم کم کمتر کنید تا مشکلی پیش نیاد میتونید تو تاپیک جوجه سرلاکی مطرح کنید برای دریافت جواب دقیقتر،قفس کاسکویی اینجور که شما میگید امکان گیر کردن سر داره خطر خفگی داره بهتره فعلا استفاده نکنی عزیزم،عطسه به طور طبیعی بعد پرارایی موردی نداره و فکر نمیکنم روزی یه مرتبه موردی داشته باشه
Sent from my ASUS using Tapatallk
ویرایش توسط aramesh : 5th August 2014 در ساعت 03:44 PM
سلام . ملنگویی که یک سال و یک ماهشه و طوقش تقریبا کامله و رام و دستی هستش برای نگهداری مناسبه .
اینم عکسش :
ویرایش توسط aramesh : 5th August 2014 در ساعت 03:26 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)