سلامت باشی.دیسکس جدیدتون مبارک دیسکس خوش تیپی است
راستش دوست عزیز ماهی من که پخش تخم می ریخت سورم بود و یه چندبار تو گله تخم ریخت که همیشه روی شیشه تخم می ریخت(همین خاطر ماهی شما را دیدم یاد ان ها افتادم) بعد یه مدت که جداشون کردم باز هم چند بار روی شیشه تخم می ریخت و انگار عادت کرده بود روی شیشه تخم بریزه بعد نرش هم روی یسری تخم های پخش حرکت نمی کرد که اسپرم بزنه که آخرش ماده را عوض کردم.حالا اگه صلاح می دونید همان لوله pvc را بزارین تا روی ان تخم بریزه و عادت کنه.
باز هم هر جور خودتان دوست دارید و صلاح می دونید.
درست میفرمایید الان لوله pvc هستش تو اکواریوم.توی عکسای بالا هم معلومه فک کنم گوشه تصویر.
قبلا هم روی pvc تخم میریخت.فقط این سری که هیچی نبود هر دوتا ماده ها روی شیشه و چسب تخم ریختن
اقا اون لوله تاپ فيلتر يكم وسط اكواريوم ناجور نيست؟
فكر كنم با به بست چسبونكيا بتوني به شيشه بچسبونيش
سلام
خیلی خوشگلن ماشاالله
برام اهمیت نداره راستش.بچسبونمم بازم همین جوری معلومه فایده نداره.
اگه بخوامم یکاری کنم که معلوم نشه زیاد، شلنگش به تاپ فیلتر نمیرسه!اون بادکشا چون کثیف میشه و لزج دوس ندارم استفاده کنم.
اعصاب منو ینی ریختن بهم!!
تخم میریزه این ماده هه بلافاصله پشتش همرو میخوره نره!!!!!!!!!!!!چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون دفعه اوله با این نر جدیده تخم میریزه اینجوریه؟؟؟؟
اقا محمد تو گله اينطور ميشه ؟
محمد صبر زياد ميخواد
جفتها اينقد بايد تخم ريزي كنن تا بالاخره جفتش رو انتخاب كنه و محافظت كنه
تا ميتوني اصلا نزديك اكواريوم نشو
فقط فضا مناسب ايجاد كن ب دور از استرس
دوك يا كاشي يا همون PVC قرار بده واسه تخم ريزي اسونترشون
اين مشكل رو مستفيم زنگ زدم اون هفته به اقاي قديري و گفت چندين دليل داره و مهمترينش ممكنه از جفتش خوشش نياد و چون خيلي مست بوده ماده ، تخم ريختن
بهشون فرصت بده فقط همين ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.