نیترات برای سلامتی ضرر داده به خاطر همین آب معدنی تا حد امکان نیتراتش پایین و نزدیک به صفره
اگه اشتباه نکنم اکوافینا بدون نیتراته
اینم پیج ایسنا رو هم مطالعه بفرمایید
http://isna.ir/fa/news/92061408474/-...A7%DB%8C%D8%AF
نیترات برای سلامتی ضرر داده به خاطر همین آب معدنی تا حد امکان نیتراتش پایین و نزدیک به صفره
اگه اشتباه نکنم اکوافینا بدون نیتراته
اینم پیج ایسنا رو هم مطالعه بفرمایید
http://isna.ir/fa/news/92061408474/-...A7%DB%8C%D8%AF
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
فرشته ماهی بای کالر که غذا خور می باشد از نظر مقاومت در مقابل بیماری ها و تغییرات شیمیایی آب در چه سطحی می باشد.
با تشکر
سلام اقا احسان شما میتونی به جای این کار از پودر erase-cl برایتول با اب شیر استفاده کنی
سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی از بچه های این تالار تا حالا از تسترهای دلتا استفاده کرده؟من فقط از تستر دلتا استفاده کردم و فروشنده بهم میگفت دقیقه و با تستر معروف api زیاد تفاوتی نداره البته گفتش که تستر kh اون خوب نیست و اشتباه داره و بهم api داد و تستر نیتراتشم با api همش 1 درجه تفاوت داره مثلا اگر دلتا 20 نشون میده یعنی 30 هستش بقیه اش هم یکی نشون میده.
الانم تانکم جلبک قهوه ای زده ولی تستر فسفاتو 0.05 نشون میده.میشه در این مورد پاسخ بدین.
ممنون
کلون فیش جان .جای این سوال واقعا اینجاست ؟سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی از بچه های این تالار تا حالا از تسترهای دلتا استفاده کرده؟من فقط از تستر دلتا استفاده کردم و فروشنده بهم میگفت دقیقه و با تستر معروف api زیاد تفاوتی نداره البته گفتش که تستر kh اون خوب نیست و اشتباه داره و بهم api داد و تستر نیتراتشم با api همش 1 درجه تفاوت داره مثلا اگر دلتا 20 نشون میده یعنی 30 هستش بقیه اش هم یکی نشون میده.
الانم تانکم جلبک قهوه ای زده ولی تستر فسفاتو 0.05 نشون میده.میشه در این مورد پاسخ بدین.
ممنون
ویرایش توسط vestlaif : 27th July 2014 در ساعت 04:15 PM
چند وقته تانکو راه انداختی؟سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی از بچه های این تالار تا حالا از تسترهای دلتا استفاده کرده؟من فقط از تستر دلتا استفاده کردم و فروشنده بهم میگفت دقیقه و با تستر معروف api زیاد تفاوتی نداره البته گفتش که تستر kh اون خوب نیست و اشتباه داره و بهم api داد و تستر نیتراتشم با api همش 1 درجه تفاوت داره مثلا اگر دلتا 20 نشون میده یعنی 30 هستش بقیه اش هم یکی نشون میده.
ممنون
من چندتا پیشنهاد دارمسلام دوستان میخواستم بپرسم کسی از بچه های این تالار تا حالا از تسترهای دلتا استفاده کرده؟من فقط از تستر دلتا استفاده کردم و فروشنده بهم میگفت دقیقه و با تستر معروف api زیاد تفاوتی نداره البته گفتش که تستر kh اون خوب نیست و اشتباه داره و بهم api داد و تستر نیتراتشم با api همش 1 درجه تفاوت داره مثلا اگر دلتا 20 نشون میده یعنی 30 هستش بقیه اش هم یکی نشون میده.
ممنون
اول از همه نوع غذایی که میدید را عوض کنید
یه موج ساز حتی اگه شده بصورت قرضی از دوستان بگیرید و جریان تانک را زیاد کنید
بمدت 15 روز نور تانک را روزی 6 ساعت روشن کنید
کلیه پدهای تانک را عوض کنید حتی المقدور پدهای روی آورفلو را عوض کنید
اگه ال ای دی دارید کلا خاموش کنید (به مدت یک ماه ) در صورتی که نور دیگه ای دارید
در صورتی که تو مدت یکه ماه گذشته سیفون نداشتید درصدی سیفون داشته باشید
در صورت زیاد بودن جلبکها با یه مسواک اونا رو حذف کنید
حتی میتونید سنگها را پشت و رو کنید
دیگه چیزی بذهنم نمیرسه
موفق باشید
ویرایش توسط mjd-s : 27th July 2014 در ساعت 04:45 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.