امیر خان چه اختلاف قیمتی با هم داریم
من یه نوعشو گرفتم 8تا پلیپ رو یک سنگ 200تومن با یکی از دوستانم نصف کردیم4تا سهم من شد 100تومن![]()
میدونم شوخی کردم . راسته شو به خوای یه دوزینگ پمپ طراحی کردم که انشا.. بعد از تابستون میرم واسه ساخته بعد خبرشو میدم . راستی جواب پست چشم عقابی رو ندیدم . جواب دادم ولی فربد 200 تومن خیلی گرونه . منم ندیدم مگه طرف خیلی گرون فروش باشه یا سایزش خیلی بزرگ باشه
ا بسلامتی خیلی خوبه دوزینگ پمپ خیلی کاربردیه
نه امیر خان یه سری نژاد داره بالای 100 ه قیمتش اینی که ما گرفتیم همش 8تا پلیپ رو سنگش بود
این لینکشه ببین
http://www.liveaquaria.com/product/p...00&pcatid=3200
ویرایش توسط farbodb : 26th July 2014 در ساعت 07:27 PM
خانم نفس رنگش که سلیقه ای هست ولی من قرمز سبز بنفش اب صورتی نارنجی و زردشو دیدم
تکثیر شدنشم بستگی به شرایط تانکتون داره اگه شرایط خوب باشه تکثیر میشن البته غذا هم خوب بهشون بدین
کم کم از کنارش جونه میزنه و زیاد میشه اگه روی لایوراک یا کنار لایوراک قرارش بدین امکان اینکه روی اون هم بره زیاده
اگه میخواین سریع تکثیر شه پلیپ استار سبز گزینه مناسبتریه
سلام
من تجربه استفاده از این محصول رو ندارم ولی با زغال اکتیو میشه ناخالصیهای آب رو گرفت
Send by Tapatalk
1-یعنی اگه به هر دلیلی اب زرد باشه طوری که زردیش مشهود باشه با زغال اکتیو کاملا بی رنگ و کریستالی میشه ؟
2- من زغال المانیم تموم شده و وقت ندارم تهیه کنم اما از این زغال های فله ای دارم اینا زردیش رو میگیرن یا بدرد نمیخورن ؟
ویرایش توسط bluetang : 26th July 2014 در ساعت 09:03 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.