توی تانک های نانو مثلا 30 لیتر حداقل 1 لیتر در روز تبخیر وجود داره و اگر کسی سه چهار روز بره مسافرت و اب تبخیری جایگزین نشه فکر کنم اکواریوم غنی از عناصر میشه![]()
اگر اینجا بزرگواری هست که از فسفات گیر جی بی ال به تنهایی استفاده کرده باشه نتیجه رو اعلام کنه .ایا تاثیر خوبی روی فسفات داره ؟ من شنیدم اصلا جالب نیست به خصوص که اب رو هم زرد میکنه اگر کسی تجربه استفادش رو داشته اعلام کنه.
سلام دوست عزیز. من یک سالی هست استفاده میکنم و فسفاتم هم با تستر API روی ۰.۱ هست. تازه من یک چهارم دوز پیشنهادی شرکتش استفاده میکنم . اگر شما قبل از استفاده مدیاها رو با آب RO بشورین به هیچ عنوان آب رو زرد نمیکنه. جدیدا هم توی راکتور دستساز ریختم و باز هم خوب عمل میکنه. خلاصه که من راضی هستم. موفق باشید.
ویرایش توسط imaan : 24th July 2014 در ساعت 06:51 PM
سلام دوست عزیز. من یک سالی هست استفاده میکنم و فسفاتم هم با تستر API روی ۰.۱ هست. تازه من یک چهارم دوز پیشنهادی شرکتش استفاده میکنم . اگر شما قبل از استفاده مدیاها رو با آب RO بشورین به هیچ عنوان آب رو زرد نمیکنه. جدیدا هم توی راکتور دستساز ریختم و باز هم خوب عمل میکنه. خلاصه که من راضی هستم. موفق باشید.
ممنون . من راکتور ندارم و همینطوری میخام بزارم توی سامپ .اگر به اندازه دز پیشنهادی استفاده کنم فسفات رو صفر نگه میداره ؟
ویرایش توسط bluetang : 24th July 2014 در ساعت 06:59 PM
والا اون رو هیچ فسفات گیری نمیتونه تضمین کنه. چون بستگی به تانک و میزان غذا دهی و سیفون و خیلی از موارد داره. ولی من با همین فسفات گیر و بدون راکتور و یک چهارم دوز تا صفر هم اومده فسفاتم و فکر میکنم اگه با دوز پیشنهادی بگذاری فسفاتت صفر بشه. فقط توجه داشته باش که مدیاهای فسفات و نیترات و ... عمر مفید دارن و حدود ۶ - ۹ ماه هست.
یک تانک نانو دارم 40 لیتری .حدودا چند گرم باید بزارم ؟والا اون رو هیچ فسفات گیری نمیتونه تضمین کنه. چون بستگی به تانک و میزان غذا دهی و سیفون و خیلی از موارد داره. ولی من با همین فسفات گیر و بدون راکتور و یک چهارم دوز تا صفر هم اومده فسفاتم و فکر میکنم اگه با دوز پیشنهادی بگذاری فسفاتت صفر بشه. فقط توجه داشته باش که مدیاهای فسفات و نیترات و ... عمر مفید دارن و حدود ۶ - ۹ ماه هست.
جای پرفشار باید بزارمش یا کم فشار ؟
خدمت دوستان خوبم یک سوال داشتم آیا تانکی که هنوز ماهی و موجود زنده ای توش نبوده میشه اینقدر فسفات و سیلیکاتش بالا باشه که بعد از وارد کردن ماهی اونو یک روزه بکشه و یا اصلا بالا بودن این دوتا ماهی و میتونه بکشه ؟
توی اکواریوم فیش اونلی که تماما از اب RO استفاده میشه که فاقد سیلیکاته در صورت نداشتن مدیای سیلیکات گیر ایا امکان افزایش سیلیکات از طریق غذادهی یا مرگ ماهی وجود دارد ؟
ویرایش توسط bluetang : 24th July 2014 در ساعت 09:35 PM
بله وجود داره ، تولید سیلیکات و فسفات یک چیز طبیعیه ، ولی همینکه از آب لوله کشی شهری استفاده نکنید درصد قابل ملاحظه ای از خطرساز بودن آنرا از بین برده اید و با فیلتراسیون قوی و غذا دهی مناسب می توانید امیدوار باشید به مرز خطر نرسد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.