سلام دوستان حدودا یه 9ماهی میشه سیفون نزدم اگه خدا بخواد فردا میخوام سیفون کنم هیچ مشکلی هم ندارم همه چی نرمال و ارومه فقط کرولاین تو تانکم کمه که میخوام باسیفون زدن اونم درست بشه حالا به نظر شما از چه نمکی استفاده کنم که خوب باشه راه اندازی تانک با نمک ردسی بود الانم نمک رد سی پیدا میشه
سلام
این دستگاههای ph متر دیجیتال برای شش تا نه ماه درست نشون میده و بعدش باید قلم سرش عوض بشه که متاسفانه قلمش هم گیر نمیاد
دوستان هر کس خواست بخره از لوازم آزماشگاهی خواستیدبخرید بگید آیا قلم یدک نداره ؟
من دو مدل از اینها خریدم که دومی انگلیسی بود ولی بعد 9 ماه عدد درست رو نشون نمیداد
ph متر شرکت az را دیدم که مدلی داشت قابلیت تعویض شیشه سر قلم را داشت البته پارسال با قیمت حدود 350 هزارتومن
ماشاالله از صبح تا الان چندتا صفحه اضافه شده ، سوال ما هم از آقای کیمیایی گم شد![]()
فربد جان
یکی اینو تو کرج داره برای فروش . دست دوم میده 250 تومن . اگه سالم باشه به درد طرح من میخوره بخرم ازش یا برم سراغ رد دویل و اسکیمز ؟
Aqua Medic Turboflotor Blue 500 Protein Skimmer at PETCO
سلاماولش که متوجه نبودم و با مایع کالیبره میکردم و میدیدم ph تانک پایینه و ph پلاس میزدم و بعد چند مدت به دستگاه شک کردم و چک کردم با تستر مغازه دیدم کم نشون میده و بعد تستر Api خریدم دیدم با اونم کم نشون میده ، رفتم از جایی که خریدم گفت اینها بعد مدتی حدود یه سال اگه اشتباه نکنم قلمش باید عوض شه که یدکش نبود و من اون انگلیسی رو کلی پول بالاش داده بودم و الان هم تو انباری افتاده و به این نتیجه رسیدم که همین قطره ایها ازهمه بهتره
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)