متاسفانه دلتا یک کیلویی مونده بود ته سطلش یه نانو25 لیتری دارم گفتم یه سیفون کوچیک بزنم باهاش
این نمکو وقتی باهاش ابو 24 ساعت هوادهی میکنی شیری رنگ میشه،فکر نمیکنم طبیعی باشه درسته؟
من ریف کریستال استفاده کردم بعد 3 ساعت پی اچ 8 داد
سوالم اینه تواین 24 ساعت پی اچ باید زیر 8.2 باشه بعد به 8.2 برسه
یا باید بالا باشه و کم کم میشه 8.2 میشه؟
دلتا مارین هر سطلش باسطل دیگش فرق داره و مخصوصا سختی اونکه من حرفو حدیثهای زیادی شنیدم و در مورد سوالت من تاحالا تست نگرفتم ببینم که ph در ابتدا چنده و بعد 24 ساعت چند میشه !
سلام دوستان
من بعد از یکسال و چند ماه اکواریوم داری (آبشور) و سوال از دوستان و اساتید این کار هنوز نتونستم یه روش درست و اصولی برای اضافه کردن منیزیم ، کلسیم و آلکالین پیدا کنم
البته تا الان روشهای زیادی استفاده کردم ولی مشکلم اینه که ثبات نسبی در پارامترهای آب ندارم و همیشه نگران افت اونا هستم
بخاطر شرایط کاری دو هفته خونه نیستم ، میخواستم بهترین راه کار را انتخاب کنم و بهترین روش و ترتیب برای اضافه کردن مکمل ها به تانک
شرایط تانکم:
تانک من تا الان سختی 12 را تجربه نکرده نهایت 10 که اونم بعد از 2 الی 3 روز میاد روی 8 و بعد از 4 روز میاد روی 7.5
کلسیم اوایل راه اندازی روی 440 بود و هر دو هفته 10 واحد کم میشد ولی الان دیگه بالا 400 نیست اکثرا با اضافه کردن مکمل 380 تا 400 که بعد از 3 روز افت میکنه و میره روی 360
منیزیم اکثر مواقع 1150 هست که با اضافه کردن مکمل به 1350 هم میرسه که اونم افت میکنه
ph الان روی 8.2 که شب و روز حدود 0.5 تا 1 درجه تغییر داره
کارهایی که انجام دادم تنظیم منیزیم روی 1350 و بعد از دو ساعت اضافه کردن کلسیم و بعد از 8 ساعت اضافه کردن آلکالین اما فایده ای نداره (حتی ترتیب اضافه کردن را عوض کردم)
دوز مصرفی را تقسیم کردم به روز های هفته و هر روز صبح کلسیم اضافه کردم و شب ها آلکالین بازم درست نشد
یک روز در میان را 2هفته گذشته تست کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست
حتی سیفون هم افاقه نکرد و شرایط تانک من به یه ثبات این شکلی رسیده
البته باید بگم رشد شدید و انفجاری کرولاین داشنم و دارم و الان بشکلی هست که بصورت ورق ورق روی همدیگه رشد میکنن به صورتی که اگه یه مسواک یا برس به لایو راکهای بکشی خیلی راحت توی آب شناور میشن و یه جورایی سست هستند نمیدونم این طبیعیه یا اینم جزء مشکلات هست ولی رشد و تکثیر پولیپ ها متوقف شده و ماشرومها هم کم شده و در کل میتونم بگم شرایط تانک بد نیست اما ایده آل نیست
لازم بذکر هست کلیه مکمل ها و نمک فقط برایت ول استفاده کردم و میکنم و تست هام api هستند بجز منیزیم که دلتا مارین هست
هدفم از این پست :
پیدا کردن روش اصولی و صحیح برای اضافه کردن مکمل ها به تانک برای رسدن به یه ثبات پایدار (حتی نسبی)
اینکه بدونم برای جبران کمبود های تانک اول باید کدوم یون را افزایش بدم تا مابقی پارامترها را بتونم اصلاح کنم و باعث بهم خوردن شرایط تانک نشه
به نظرم شما که با ین شرایط خونه نیستی دو هفته حتما یه دوزینگ پمپ یا کلسیوم راکتور بگیر،چون مصرف تانکت خیلی بالاست ونیازمند 24 ساعته بالاسرش باشی
چون سیفون هفتگی داری دوزینگ پمپ گزنه مناسبیه
ولی اگه سیفون ممکنه نزنی هفتگی کلسیوم راکتور بهتره
دلیل اینکه شما سختی 12 میخوای چیه!
تو سختی 8 منیزیوم 1350 پی اچ8.2همه چی نرماله
حالااگه شما این تناسبو بهم بزنی هرچی سختیو زورکی ببری بالا باز بعد یکی 2 روز برمیگرده روی 8
من تانک sps با سختی 7.5 هم دیدم که همه چی خوب بوده!
به نظرم زیاد روش حساس نشو رو همون سختی 8 منیزیوم 1350 کلسیوم 420 تا 450 ثابتش کن به فکر بالابردن نباش
ویرایش توسط farbodb : 20th July 2014 در ساعت 06:11 PM
به نظر من مکملا دیگه جوابگوی اون حجم بالای استفاده نمیتونن باشن
یه چیز دیگه من هر وقت سختی رو جدا بردم بالا کلسیوم افت کرده
بهترین راهش استفاده از کالک که هم سختیو میبره بالا هم کلسیومو(یعنی در واقع باعث افت کلسیوم نمیشه)
مردم از خداشونه دو لکه کرولاین بزنن شما به مشکل میخوری باهاش
ماشاا...![]()
ویرایش توسط farbodb : 20th July 2014 در ساعت 06:33 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)