وقتی تانک شروع به کرولاین زدن میکنه اگه حجمشون زیاد باشه kh وکلسیوم زیادی مصرف میکنه
ممکنه باعث افت کلسیوم و kh میشی وبعد تعادل بین کلسیوم منیزیوم وkh بهم میخوره که کرولاینا سفید میشن وشما با سیفون مجدد این تعادل بر میگردونی و بعد مدتی تا سیفون بعدی مصرف میشن
بهتره هر هفته یا 4 روز اگه حجم کرولاینت زیاده تستkh و کلسیم بزنی و میزان مصرفی رو جایگزین کنی
البته بالا بودن نیترات هم بی تاثیر نیست و بهتره پایین بیاریش
سلام دوستان نظرتون درباره محلول phosphate remover دلتامارین چیه و آیا ضرری برای آبزیان داره یا نه ؟
سلام اقا احسان من از 2 3 نفر شنیدم فسفاتشونو کم کرده ولی خودم تا به حال استفاده نکردم که قطعی نظر بدم
اون دوستانی هم که گفتم مصرف کردن فقط در این حد بودن که دستور روی بطری رو بخوننو استفاده کنند زیاد از لحاظ اطلاعاتی جامع نبودن که بخوان فید بک بدن راجبه محصول که چه تاثیری منفی یا مثبتی داره
کسی میدونه فسفات ریموور مواد تشکیل دهندش چیه؟
برایت ول رو تست نکردم احتمال اقوی مشابهت ماده سازنده است. دلتامارین را از خود سازنده دست به دست گرفتم تست کردم و تجربه خودم رو گفتم. مطابق بروشور با احتیاط مصرف کنید.
جناب فربود عزیز ماده سازنده: لانتانیم کلراید اگه درست نوشته باشم. زیاد یادم نیست. ساختید به ما هم بدهید...التماس دعا. از ناصر خسرو میتوانید گرید آزمایشگاهی تهیه و با آب مقطر رقیق نمایید. از آن سوالها بود که کلا جواب دادنش به جهت مصلحت نبودن ساخت خانگی مجاز نیست (سمی و خطرناک) ولی اطاعت امر کردیم.
کلا نظرات بنده شخصی است و همه محصولات با توجه به قیمت و ..... خوب است ! خداست که به همه چی عالم است.
ویرایش توسط kimiyayie : 20th July 2014 در ساعت 02:41 PM
یه سوال
به نظر دوستان چرا اب نمکی که من برا سیفون اماده میکنم بعد 2 3 ساعت هوادهی پی اچ 9 داره؟این طبیعیه؟![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)