سلام
یه سوال داشتم
قطره توتال تابرنیل بنظر شما اشتهای عروس هلندیها رو زیاد میکنه ؟
من که خودم تو اون هفته هایی که توتال بهشون میدم حس میکنم خوراکشون بیشتر شده
نظر شما چیه
سلام
یه سوال داشتم
قطره توتال تابرنیل بنظر شما اشتهای عروس هلندیها رو زیاد میکنه ؟
من که خودم تو اون هفته هایی که توتال بهشون میدم حس میکنم خوراکشون بیشتر شده
نظر شما چیه
با سلام.
ببخشید من مرغ عشقام تو خونه 24 ساعته آزادن ، آیا عروس هلندی هم میتونه دائم با اینا آزاد باشه؟ یا عروس هلندی نباید دائم آزاد شه؟
سلام دوست عزیز.
عروس هم میتونه آزاد باشه و مشکلی نداره.
اما بد عادت میشه و وقتی میخواهید جایی برید و مجبورید بندازیدش داخل قفس افسرده میشه.
به نظر من روزی 2 یا نهایت 3 ساعت را تو طول روز تقسیم کنید و همین موقع ها بیاریدش بیرون.
موفق باشید
سلام دوستان میخواستم بدونم بهترین سن عروس هلندی برای به حرف آوردنش از چه سنی تا چه سنی است؟ ممنون
سلام.
من متوجه چنین مسئله ای تا بحال نشدم البته بعید هم نیست چون توتال مکملی هست که خیلی از ویتامینها را داراست و شاید با جبران برخی کمبودهای بدن پرنده تمایل بیشتری هم به غذا نشان دهد
سلام. در سن 4 ماهگی کم کم حنجره عروس هلندی برای صحبت کردن آماده میشود اما خوب اگر زودتر مثلا از 2 یا 3 ماهگی تمرین را شروع کنید نتیجه بهتری می گیرید . تا زیر یکسال بهترین زمان برای یادگیری این پرنده است.
جنسیت جوجه هامو از کجا میتونم تشخیص بدم؟؟
دوستان جوجه عروس لوتینو همراه با پدر و مادرش اکثر مواقع توی لونه هستش و جفت هم کاری بهش ندارن. این جوجه لوتینو بزرگتر از جوجه خاکستریها هستش. امروز هم دیدم کنار عروس ماده که رو تخم خوابیده نشسته.
به محضی که جوجه خاکستریها به لونه نزدیک میشن عروس نر عروس ماده و جوجه لوتینو بهشون حمله میکنند و نمیزارن وارد لونه بشن.
جریان چیه که به جوجه لوتینو چراغ سبز دادن؟
دوستان جوجه عروس لوتینو همراه با پدر و مادرش اکثر مواقع توی لونه هستش و جفت هم کاری بهش ندارن. این جوجه لوتینو بزرگتر از جوجه خاکستریها هستش. امروز هم دیدم کنار عروس ماده که رو تخم خوابیده نشسته.
به محضی که جوجه خاکستریها به لونه نزدیک میشن عروس نر عروس ماده و جوجه لوتینو بهشون حمله میکنند و نمیزارن وارد لونه بشن.
جریان چیه که به جوجه لوتینو چراغ سبز دادن؟
شاید جا کمه نمیذارن
یا اینکه لتینو بره بیرون بعد بخواد دوباره بیاد ممکنه نذارن بیاد تو لونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.