سلام دوستان
من دیروز یه سلطل نمک برایت ول گرفتم
بنظرم جنس سطل و حتی اندازه سطل تغییر کرده چون این پنجمین سطلی هست که میخرم و وقتی مقایسه میکنی کاملا مشخصه
رنگ سطل براق شده و میشه گفت ارتفاع سطل کمتر شده
اکثر محصولات برایت ول قوطی و بسته بندیهاش و حتی درب قوطی هاش تغییر کرده
کسی نظری نداره ؟
اگه کیفیت تغییر نکنه بسته بندی مهم نیست و فقط فکر فیک بودن افتاده بجونم
سلام اقا مجید یه سری محصول جدید داده به بازار شاید بسته بندیو کمی تغییر داده باشهسلام دوستان
من دیروز یه سلطل نمک برایت ول گرفتم
بنظرم جنس سطل و حتی اندازه سطل تغییر کرده چون این پنجمین سطلی هست که میخرم و وقتی مقایسه میکنی کاملا مشخصه
رنگ سطل براق شده و میشه گفت ارتفاع سطل کمتر شده
اکثر محصولات برایت ول قوطی و بسته بندیهاش و حتی درب قوطی هاش تغییر کرده
کسی نظری نداره ؟
اگه کیفیت تغییر نکنه بسته بندی مهم نیست و فقط فکر فیک بودن افتاده بجونم
یه عکس بزار اقای شفیع پور 100% میتونن کمک کنن
همانطور که فربد عزیز گفتند محصولات جدید برایت ول یک ماهی هست که وارد بازار شده و اکثر بطری ها دربشون تغییر کرده ولی ارتفاع سطل نمک کم نشده فقط جنسش تغییر کرده
الان 2 مدل نمک در بازار هست یکی وارداتی برج 10 پارسال و یکی هم همین جدیدا ، این دو کمی از نظر رنگ سطل با هم متفاوت هستند
البته شما سعی کنید از جای معتبر خرید کنید
اتفاقا شاید تنها کسی که میتونه این نمک را تایید کنه آقای شفیع پور هستند
هفته پیش یه بسته نمک 7 کیلویی از ایشون خریدم به همراه یه سری مکمل و غذا که با خیال راحت استفاده کردم
یه چیز جالب راجبه این 7 کیلویی ها شنیدم یسری میگفتن تقلبیه ولی سطلیاش اصله
کلا داستانیه این تقلبی اصل بودن محصولات برایتول
اقا مجید طی یک هفته 7 کیلو رو چی کار میکنی؟
تانکو بستی به سیفونا
ممنون آقای شفیع پور عزیزهمانطور که فربد عزیز گفتند محصولات جدید برایت ول یک ماهی هست که وارد بازار شده و اکثر بطری ها دربشون تغییر کرده ولی ارتفاع سطل نمک کم نشده فقط جنسش تغییر کرده
الان 2 مدل نمک در بازار هست یکی وارداتی برج 10 پارسال و یکی هم همین جدیدا ، این دو کمی از نظر رنگ سطل با هم متفاوت هستند
البته شما سعی کنید از جای معتبر خرید کنید
من اکثر خریدهام را از جاهای معتبر میکنم
درسته رنگ و جنس سطل تغییر کرده و یه لبه از سطل کم شده
یعنی وقتی درب سطل باز میشه از بالا یه لبه داره ولی مدل قدیمش دوتا لبه داشت(ارتفاع باهم یکی هست)
![]()
ویرایش توسط mjd-s : 17th July 2014 در ساعت 12:16 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.