در این جور مدیا معمولا باکتری نیترات خوار رشد نمیکنن و باکتریهای نیترات خوار در محلی رشد میکنن که هوا کم باشه که در تانک دوستمون علت اصلیش سیفون و گیاه انگوری بوده و علت های پنهان دیگه ای هم داشته
این نوع مدیا روی آمونیاک و نیتریت تاثیر مستقیم داره و نه نیترات
Send by Tapatalk
دوستان نظرتون در مورد طرح آکواریومی که میخام راه اندازی کنم چیست ؟سامپ
یک طرح برای آک آبشور ( ریف حرفه ای : LPS زیاد با تعدادی SPS و همچنین انواع جراح ) با این ابعاد چیدم : 60*60*60 - شیشه خم 10 میل
میخام نظرت رو در موردش بدونم + چون در تاپیکات دیدم خیلی در مورد نور تحقیق کردی ، نور مناسب رو هم پیشنهاد بدی .
برای، سامپ در زیر آکواریوم با همون ابعاد 60*60*60 . چون در سامپ پشتی قادر به استفاده رفیجیوم و اسکیمر پرقدرت نیستم . یک اسکیمر قوی حداقل 25 سانت فضا برای پایه میخادسامپ
ضمن اینکه وقتی آک مکعبی شکل رو نزدیک دیوار نصب میکنم ، دیگه دسترسی داشتن باو نظارت بهش کار سختی میشه .سامپ
علاوه بر اون درپشتی امکان استفاده از ats و پد های گوناگون نیست .سامپ
در مورد نور دارم رو سیستم نور شنبه مطالعه میکنم . در مورد کنترلرش شکی ندارم که خوبه . ولی در مورد اصالت led هاش کمی مرددم که در دراز مدت مناسب باشه یا نه . یا اینکه از ترکیب T5 و LED استفاده کنم یا LED تنها یا LED با متال ?!!
دوزینگ پمپ که فکر نکنم توان مالیش رو داشته باشم . میخام مکمل هارو دستی وارد تانک کنم
در مورد نیترات : رف + uas (اگه اسمش رو درست نوشته باشم - عملکردی مشابه ats ولی داخل آب داره که حبابهای هوا از روش رد میشن ) در داخل رفیجیوم استفاده میکنم
مبنا رو بر بستر شنی متوسط و همچنین لایوراک زیاد میزارم
ضمن اینکه از پدهای الگون هم برای کنترل نیترات بهره میگیرم . مدیا فقط و فقط یک لیتر ماتریکس سیچم
فیلتراسیون فیزیکی نیز اگه کیسه هاش رو پیدا کنم ، مثل آکهای خارجی ازونا استفاده میکنم . کیسه هایی که در مسیر خروجی آک بهقرار میگیرن . چون کیسه ها به راحتی قابل تعویض هستن و خیلی هم شستنشون بی دردسره .
یک عدد رآکتور معمولی دست ساز داخلی که برای شفافیت آب ، توش رو از کربن فعال پر میکنم
میمونه واتر پمپ و اسکیمر (برای 400 لیتر) که بهترین مارکشو میگیرم
حدس میزنم با این طرح شیمی آب به ثبات خوبی میرسه و نیازی به کلسیم رآکتور ندارم . بازم در حال تحقیق هستم تا بهترین طرح رو بچینم . خوشحال میشم نظروتون رو در مورد هر بخش بگید (خصوصا نور)
سپاس
با عرض سلام خدمت دوستان محترم
نظر شما در مورد اسلاریس نیم خط (تکثیری) چیست؟ (بیشتر از نظر مقاومت و سازگاری)
با تشکر
سلام
بتظرتون فرشته ماهی امپراتور نابالغ سایز کوچک (اندازه فرشته های کوتوله) ممکنه ریف سیف بشه؟
بعضیا با ریسک تو تانکشون نگه میدارن خانواده فرشته هارو ولی گه به ریفی دهان بزنه خوشش بیاد تااخرشو میخوره
بیشتر به ریفای گوشتی علاقه دارن
البته چون میخواین نابالغشو بگیرین شاید بتونید کمی عادت غداییشو عوض کنید ولی باز ممکنه هر چند وقت یکبار این کارو بکنه
باید همیشه حواستون به رفتارش باشه
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)