سلام
عروس هایم روی تخم هستند و آخر تیر بیست و یک روزشان تمام میشود .
از کی لازم است که حوله خیس یا کاسه ی آب بگذارم؟
ممنون
سلام
عروس هایم روی تخم هستند و آخر تیر بیست و یک روزشان تمام میشود .
از کی لازم است که حوله خیس یا کاسه ی آب بگذارم؟
ممنون
عزيزان سلام
يه سوال فني
من هنوز در تعقيب يه نر خوبم
يه مورد جالب ديدم گلباقالي صاحبش اصرار داره كه نره نظر شما چيه ؟؟
(اشكالات سمت راست پايين عكسها بخاطر حذف كردن سايت شخصه كه تبليغ نشه)![]()
ویرایش توسط adwin : 15th July 2014 در ساعت 02:59 PM
سلام دوستان عزیز
خوب خداروشکر با راهنمایی دوستان تونستم به بعضی از غذاها جفتم رو عادت بدم طوریکه قبلا لب به ذرت نمی زدنند الان وضعی شده که برای آشنایی غذای جدید باید روشون بلال بریزم تا لب بزنند تقریبا از انواع میوه جات و سبزیجات و آوی مینرال دارم استفاده می کنم چیز دیگری هم هست که بتونه کمک کنه؟تقریبا درست یادم نمیاد فکر کنم یک ماه شده باشه که آورده باشمشون وقت برای استفاده از محرک ها هست؟ممنون از تمام دوستان عزیز و گل
سلام
یه جفت عروس دارم که 3بار به فاصله ی 2ماه تخم گذاشتن.
اما عین 3بار همشون پوچ بودن.
چرا؟چون فقط تو این 3بار یک دفعه جفتگیری کردن.
خلاصه اینکه میخوام بدونم چرا قبل از تخم گذاری جفتگیری نمیکنن؟
دوستان كسي به جنسيت عروس پست قبليه من#10554 پي نبرد؟
سلام.اگر جفت گیری نمیکردن شما بر چه اساسی لونه میگذاشتید؟
تخم ها پوچ بودن به احتمال زیاد چون ماده تخم مستی میگذاشته.
سلام.به غذاهاشون شادونه و کافیشه هم اضافه کردید؟جوانه گندم هفته ای یکبار و سفیده تخم مرغ هم هفته ای یکبار اضافه کنید حتما.سلام دوستان عزیز
خوب خداروشکر با راهنمایی دوستان تونستم به بعضی از غذاها جفتم رو عادت بدم طوریکه قبلا لب به ذرت نمی زدنند الان وضعی شده که برای آشنایی غذای جدید باید روشون بلال بریزم تا لب بزنند تقریبا از انواع میوه جات و سبزیجات و آوی مینرال دارم استفاده می کنم چیز دیگری هم هست که بتونه کمک کنه؟تقریبا درست یادم نمیاد فکر کنم یک ماه شده باشه که آورده باشمشون وقت برای استفاده از محرک ها هست؟ممنون از تمام دوستان عزیز و گل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.