سلام بر همه زحمت کشان سایت
من یه پیش نهاد دارم درباره بخش طوطی سان دوستان تجربه زیادی درباره درمان بیماری طوطی سان دارن
اگه ممکنه یک بخش در قسمت پرسش پاسخ هر طوطی باز بشه درباره بیماری و روشهای درمان ان توضیح داده بشه خیلی عالی میشه بازم ممنون از همه عزیزان
دوستان اگه موافق هستن مدیر هر بخش خودش این موضوع را ایجاد کنه
سلام . ببینید دوست عزیز مشاوره درباره بیماری ها کار ما نیست . حتما باید دامپزشک پاسخگوی این سوالات باشه هرچند که در موارد خیلی پیش پا افتاده مدیران تا جایی که بتونن راهنمایی میکنن . اما وقتی یه حیوون بیمار میشه بهترین کار مراجعه به دامپزشک هست . پس امکانش نیست .
ما تو هر انجمن بخشی به عنوان بیماری ها داریم که سعی کردیم با مقالات مربوط به بیماری ها تکمیلش کنیم . اما این مقالات برای بالا بردن اطلاعات کاربران هست و نباید درمان بدون نظر دامپزشک انجام بشه .
با سلام و خسته نباشید به شما....
یکسری اطلاعات هست که بچه های فروم های مختلف زحمت کشیدن و تایپ کردن و برای بهتر شدنش یکسری مطالب عکس هم
قرار دادن که مطلب بهتر درک بشه ولی اکثر اونها پاک شدن و خیلی از بچه های جدید که میخوان اون رو مطالعه کنند عکسها نیست
میشه وقتی مطلبی که با تایید که این مطلب مفید هستش عکسهای موجود در ان مطلب هم یه جورایی بایگانی بشه تا برای همیشه ثابت باشه.
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیز من کمی که فکر کردم دیدم بخش بازارچه رو با کمی تغییرات بهتر میشه حالا با اجازه میرم سراغ پیشنهاد ببینید بهتره که بازارچه در قسمت فروش طوطی ها تقسیم بندی بشه مثلا بخشی باشه به عنوان فروش کاسکه که هرکس قصد خرید کاسکو از بچه های انجمن رو داشته باشه به اون بخش بره و دیگر نخواد تو کل صفحات دوساعت بگرده تا یک چیز موردعلاقشو پیدا کنه این طور خیلی بهتر هستش و دیگه هرکی به بخش کاسکو بره فقط فروش کاسکو باشه شما چند مورد از طوطی ها7یا8تا رو بخش بندی کنید و برای پرنده های غیره هم یک بخش یا اینکه اگر نزدید کاربرانی که میخوان بذارند به عنوان زیربخش یک آگهی بزنند![]()
درود
اگه امکانش هست فرمت سایت رو ارتقا بدید به XenForo اینطوری دیگه کار مدیرا تو قسمت بازارچه راحت میشه . چون با تنظیمات تاپیک میشه کاری کرد که تایپ فقط پست اول رو داشته باشه و عکس بالای 800*600 در تاپیک نمایش داده نشه . اینطوری دیگه تو تاپیک های عکس با سایز ـه 2040 نمیبینیم!!!!!!
سیستم امتیاز بازارچه هم باشه بَد نیست . . .
سلام به مدیران عزیز و ارجمند .
میخواستم بگم که در بخش پرندگان جای قرقاول و اردک خالیه . اگه میشه اضافه کنید ممنون میشم .
سلام
اگر امکان داره توی پنجره ی تفکیک بخش ها در صفحه اصلی سایت بخشی مربوط به اعضا باشه که در اون تاپیک های آکواریوم و پرندگان و سایر حیواناتشون باشه و در تب هایی مثل آب شور یا گیاهی یا دیسکس و فلاور تاپیک هایی که مربوط به اعضا هست نباشند
تب جوندگان هم به اون صورت فعالیتی نداره فکر نمیکنید اضافی هست؟ سگ و گربه و جوندگان و سهره و قناری داخل تبی با عنوان سایر حیوانات باشه مثلا !
یک تاپیک که مثلا برای فلاور یک کاربر باشه هم داخل آخرین ارسال ها هست هم داخل فلاور و دیسکس هم آکواریوم اب شیرین ! اگر از این قسمت ها حذف بشه و بره داخل تب جدا اون موقع ارسال های مهمتری در آخرین ارسال ها غیب نمیشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)