سلام اقا مصطفی البته اگه اشتباه نکنم استاگزانتین طرز مخلوطش با بیومار فقط همینطوریه ؟ یا موادی چیزی دیگه هم بهش اظافه میکنن؟>؟
سلام اقا مصطفی البته اگه اشتباه نکنم استاگزانتین طرز مخلوطش با بیومار فقط همینطوریه ؟ یا موادی چیزی دیگه هم بهش اظافه میکنن؟>؟
اگه فلاور رو تو یه آک با شن و گیاه بزاریم اتفاقی میوفته
24 ساعت گیاه و شن و ماسه رو جا به جا میکنه آب کثیف میشه.همچنین اساتید میگن باعث میشه پوزه فلاور هم بزرگ بشه. علاوه بر این احتمال گیر کردن سنگ داخل دهان فلاور هست.تانک فلاور بدون هیچ دکور و شن وماسه خیلی راحت سیفون میشه
ویرایش توسط StarFish : 2nd July 2014 در ساعت 02:54 AM
باسلام
میخواستم بپرسم که استفاده از رنگ استاگزانتین پایداری هم داره ویا بعد از قطع ان مدتی بعد رنگ ماهی دوباره کمرنگ خواهد شد واگر این طوره پس به نظر شما هزینه بیخودی نیست ممنون راهنمایی بفرمایید
سلام بچه ها یکی از دوستان یه میکس درست کرده دل مرغ با گوساله با پودر سیر و میگو ولی فلاوراش سیاه شدن و انگاری پوست پوست شدن نظریه ای دارین ؟
سلام.خواستم بدونم تاپ فيلتر رو پايين تانك نزديك كف فلاور بزاريم بهتره يا وسط اخه يكي ميگه وسط يكي ميگه پايين.پايين كه ميزارم بهتر تانك تميز ميشه ولي ميگن فلاور اذيت ميشه.ممنون ميشم راهنمايي كنيد
پایین باید باشه نه بابا چه اذیتی ؟؟؟؟؟!! مگرنه اینکه قدرت قدرت پاورت خیلی خیلی زیاد باشه
سلام رفقا بعد از سالها دوباره دارم میرم فلاور هورن بخرم برای تکثیر میخوام یه مشکل دارم که یادم رفته چکار باید کنم چون گیاه خوار با تانک تکثیر میگو دارم به نظر شما برم یه جفت معمولی بخرم یا پول بدم یه جفت خوب بخرم البته خیلی دوست دارم اگه شد جفتم رو از اقا shellman2008 مصطفی بخرم چون خیلی وقت هستش ایشون رو میشناسم خلاصه گیر کردم
سلام خدمت اساتید.خواستم بدونم این فلاور نژادش چی هست و آیا بچه هاش خوب میشن یا نه.ممنون
![]()
خوب معلومه از آقا مصطفي بگير تا بعداز تكثير بچه هاي خوبي از شون بتوني بگيرسلام رفقا بعد از سالها دوباره دارم میرم فلاور هورن بخرم برای تکثیر میخوام یه مشکل دارم که یادم رفته چکار باید کنم چون گیاه خوار با تانک تکثیر میگو دارم به نظر شما برم یه جفت معمولی بخرم یا پول بدم یه جفت خوب بخرم البته خیلی دوست دارم اگه شد جفتم رو از اقا shellman2008 مصطفی بخرم چون خیلی وقت هستش ایشون رو میشناسم خلاصه گیر کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.