عروسهام و بر دم باشگاه روی دیوار جای بلند گذاشتمشون
هیچکی هم نیمزارم بهشون نزدیک بشه
از دیروز ته قفس پر میبینم نیدوم چرا
یکی از پرها خیلی بلنده فکر کنم واسه باله
باقیم کوچکه واسه تنشونه چرا اینجوری شدن
غذا خوب میخورند
تحرکشون هم خوبه جیغ هم میکشند
بله همه نوشتن رسیدگی بشه.اما هیچکدوم ننوشتن دقیقا این رسیدگی چی هست؟همه اوج تخصص رو با این حرف ثابت میکنن.در این دوران باید رسیدگی بشه.
توی دوران پرریزی برای چی میگن غذاهای چرب و محرک باید حذف بشه؟به این دلیل که پرنده در این دوران کسل و کم تحرک میشه و اگر غذاهای چرب بهش برسه چون فعالیتش خیلی کمتر میشه چربی میاره.به همین دلیل هم هست خیلی از جفت ها بعد از پرریزی ماه ها تخم گذاریشون عقب میفته.چربی بخصوص در ماده مانع از تخم گذاریش میشه.
سبزی جعفری و کاهو بهترین سبزیجات در این دوران هست.ارزن و کتان هم چون نسبتا چربی کمتری دارن نسبت به دانه های پرچرب دیگه برای دانه های خشک عالین.از طرفی قطره های مکمل مواد معدنی و کلسیم هست تا بدن برای ریختن پرهای کهنه و از طرفی رشد پرهای جدید توان لازم رو داشته باشه و این اتفاق سریعتر به اتمام برسه.
سلام دوستان خسته نباشید همگی خوبید من که جفت عروس هامو فروخته بودم به علت اینکه صبح ها خیلی جیغ میزدن حالا میخوام یک جفت لوتینو بیارم به نظر شما چیکار میشه کرد که صبح ها جیغ نزنند ممنون
سلام
الان متوجه شدم مدفوع عروسم به مقعد و پرهای اون قسمتش میچسبه؟
فکر کردم شاید پرهای اون قسمت بزرگ شده که میچسبه بهش. یه کم کوتاه کردم با قیچی ظاهرا خوب شد.
اما اگه مشکل پرها نباشه مشکل از کجاست؟
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)