بسیار زیبان تبریک میگم امیدوارم این سری تعداد بیشتری بثمر برسن
بسیار زیبان تبریک میگم امیدوارم این سری تعداد بیشتری بثمر برسن
عجب استیلی دارن ماهی هاتون![]()
درود بر دوستان عزیز.
بالخره بعد 5 بار تلاش جهت برقراری شرایط ایده آل!اولین سری بچه ماهیامو در اولین تجربه دیسکوس داریم دیدم!
بابت کیفیت پایین عکسا و تعداد کم بچه ها شرمنده! هچ 20% بود و منم تعدادی از بچه ماهیا رو اشتباهی سیفون کردم تو باغچه!تعدایشون هم به فیلتر اسفنجی چسبیده بودند چون یادم نبود که نباید بمونه تو اکواریوم!
کلا 15 تا بچه ماهی بودند که سرنوشت شوم اونا کرد 8 تا و 1 دونه هم تلفات داشتم.این شما و اینم فرزندان من
http://up.parsipet.ir/uploads/190620141118.jpg
درصد بالایی از تخما سفید میشه که مال کیفیت نه چندان جالب ماهیه.البته این سری یه تمهیداتی اندیشیده ام!
همه اینا رو مدیون دوست عزیزم محمد رضا قدیریم که همیشه کمک کرد.ایشالا این سری با یه گله ماهای گرید بالا شروع میکنم و طبیعتا نتایج بسیار متفاوت تر خواهد بود.![]()
خیلی عالین...منتظر بار جدید و ماهیای جدیدتونم هستیم
سلام
بسیار زیبا اند . انشاا..ه همیشه موفق باشید.
جسارتا مولدین بجه ها را نمی خورن؟من یه جفت دارم که80-90درصد تخم هاشون هچ میشه ولی والدین همه را همان روز اول می خورند؟![]()
نه!!!آخه همینا خودشون زیر 10تان بخورن که دیگه هیچی!!!!
شنیدم روی تخما توری پلاستیکی میکشن که والدین تخما رو نخورند.ماشالاه به ماهی شما.... ما که پیر شدیم زیر دست این هوشنگ!!!
جفت من نگه دارنده های خوبین درسته کم بارورند ولی بعداها برای foster parenting ازشون استفاده خواهم کرد.
اقا اگه از توری استفاده نکنم که روز دوم همه تخم ها را می خورند!از توری هم که استفاده میکنم همین که بجه ها از فسمت توری بیرون میان خورده میشن!نه!!!آخه همینا خودشون زیر 10تان بخورن که دیگه هیچی!!!!
شنیدم روی تخما توری پلاستیکی میکشن که والدین تخما رو نخورند.ماشالاه به ماهی شما.... ما که پیر شدیم زیر دست این هوشنگ!!!
جفت من نگه دارنده های خوبین درسته کم بارورند ولی بعداها برای foster parenting ازشون استفاده خواهم کرد.
جفتهای شما خیلی بهتراند که از بچه ها نگه داری میکنن
سلام
دیسکس های زیبایی دارید
اختیار دارید.این چه حرفیه!من جفتمو برای foster parenting اگه شد نگه میدارم در صورتی که هچشون پایین باشه.
در مورد اون خورده شدن بچه هاتونم والا میتنه از استرس باشه یا عدم باروری.من خیلی تجربه ندارم تو این مرود.از بچه هایی که داشتن بپرسید دقیقا راهنمایی میکنند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.