سلام دوستان. خسته نباشین.
من سه چهار روزه که شیش تا دیسکس کوچولو خریدم.
بعد از این که وارد کردمشون تو تانک همش میرن دور بخاری جمع میشن یا پشت سنگا قایم میشن. ولی وقتی اطرافشون هیچ حرکتی نباشهراحت میان و وسط تانک شنا میکنن. میخواستم بدونم که اوایلش اینطوری رفتار میکنن؟؟؟ یا جای تانکشون مناسب نیس؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
این رفتار توی دیسکس های تازه خریداری شده کاملا طبیعی هستسلام دوستان. خسته نباشین.
من سه چهار روزه که شیش تا دیسکس کوچولو خریدم.
بعد از این که وارد کردمشون تو تانک همش میرن دور بخاری جمع میشن یا پشت سنگا قایم میشن. ولی وقتی اطرافشون هیچ حرکتی نباشهراحت میان و وسط تانک شنا میکنن. میخواستم بدونم که اوایلش اینطوری رفتار میکنن؟؟؟ یا جای تانکشون مناسب نیس؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سعی کنین تردد جلوی تانک رو کم کنین، نور شدید استفاده نکنین و .... تا کم کم عادت کنن به محیط
باسلام خدمت تمامي دوستداران ماهي زيباي ديسكس چند سوال راجع به سايز كردن ديسكس داشتم تعداد 200 عدد بچه ديسكس پشت ناخن خريدم ازاساتيد محترم كه تجربه كافي دراين زمينه دارند در مورد شيوه نگهداري وسايز كردن وراجع به نوع اب phاب دما نوع غذا وعده هاي غذا دهي در روزمقدار اب براي اين تعداد وخلاصه هر چيزي كه دراين زمينه ميتواند كمك كننده باشد راهنمايي بفرمايند درضمن تكثير مشهد هستند (دستگاه ro دارم وتجربه سايز كردن تعدادكم وفقط يك بار را هم دارم )از مديريت محترم وكليه دوستان سپاسگذارم
سلام :باسلام خدمت تمامي دوستداران ماهي زيباي ديسكس چند سوال راجع به سايز كردن ديسكس داشتم تعداد 200 عدد بچه ديسكس پشت ناخن خريدم ازاساتيد محترم كه تجربه كافي دراين زمينه دارند در مورد شيوه نگهداري وسايز كردن وراجع به نوع اب phاب دما نوع غذا وعده هاي غذا دهي در روزمقدار اب براي اين تعداد وخلاصه هر چيزي كه دراين زمينه ميتواند كمك كننده باشد راهنمايي بفرمايند درضمن تكثير مشهد هستند (دستگاه ro دارم وتجربه سايز كردن تعدادكم وفقط يك بار را هم دارم )از مديريت محترم وكليه دوستان سپاسگذارم
لینک زیر را مطالعه بفرمایید
http://www.parsipet.ir/thread13057.html
سلام
ایا باکتری biodigest مناسب دیسکس است؟به دلیل کثیف بودن سامپ می خواهم انرا تمیز کنم ایا برای اینکه در سیکل نقصی به وجود نیاید مناسب است از این استفاده کنم؟
سلام به دیسکس بازان ماهر وزبر دست
میشه بگید برا اماده شدن اب دیسکس چندروز طول میکشه؟
سلام :
مناسب هست منتهی دقت نمایید تاریخ مصرفش نگذشته باشد
در ضمن شما کل سامپ را تمیز نکنید و مقداری از مدیاهای آنرا دست نخورده باقی بزارید
سلام:
شما با استفاده از تسریع کننده های با برند مناسب و عمل کردن به بروشور آن و رعایت مواردی مانند تعداد ماهی بر حسب حجم آب میزان غذادهی و سیفونهای مرتب آب را آماده مینمایید
ولی در همان ابتدا آب باید عاری از کلر بوده و دارای دمای مناسب بوده و تسریع کننده ها بعد از اینکه کلر آب از بین رفته باشد استفاده گردد
با تشکر
روی این که تاریخ مصرف نداره اگر تاریخ مصرفش گذشته باشه در صورت استفاده چه مشکلی ایجاد می کند؟
میشه درباره دوز مصرفی هم یه توضیحی بدین؟البته روی جعبه اش نوشته بین 120تا1000 لیتر هر 15 روز یک عدد به نظر من که بین 120تا1000لیتر خیلی اختلاف است و ایا باید هر 15 روز دوباره از این بریزم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.