سلام وقتی داروی بابل رو در اب میریزی رنگ اب ابی میشود
امعمولا ای اب بودن اب تا چند روز ادامه میابد؟
چون این بابل 5 تومانی 9 ساعت رنگ ابیش از بین رفت
سلام وقتی داروی بابل رو در اب میریزی رنگ اب ابی میشود
امعمولا ای اب بودن اب تا چند روز ادامه میابد؟
چون این بابل 5 تومانی 9 ساعت رنگ ابیش از بین رفت
تركييات بابل رو تا حالا هر جا گشتيم هيچي نبوده.
جمله ی بالا یعنی چی ؟
سلام جناب siavashr
میبخشین که دیر گزارش دادم کمی گرفتار بودم
الان 9 روزه که طبق دستور جناب آژیده و راهنمایی های موثر شما درمان رو ادامه دادم اما وضعیت فعلی
چشم برون زده ماهی کاملا به حالت اولیه خودش برگشته و دیگه بیرون زده نیست
هنوز کمی از چشمش ابری هست البته خیلی کم در مقایسه با روز شروع درمان
زخم روی صورت که دیگه سوراخ شده بود و در تنفس ماهی ایجاد اشکال میکرد چون آب با شدت ازش خارج میشد رو به بهبودی است یعنی سوراخ مسدود شده و روی زخم کمی سیاه شده که احساس میکنم در حال خوب شدنه
جوش روی سر ماهی کاملا خالی شده و یه سوراخ بجاش مونده که اونم به نظر من داره پر میشه و لی هنوز میشه بهش گفت سوراخ چون کمی عمق داره
ماهی شنای طبیعی میکنه و دو روزه که بهش کرم منجمد میدم و تقریبا 80 درصدش رو میخوره
حالا سوال اینکه من درمان رو تا کی باید ادامه بدم و بعدش ماهی تا کی تو قرنطینه باشه و نیاز هست دمای آب رو پایین بیارم آخه میترسم شکمش ورم کنه
ممنون از توجه و قتی که میزارید و منتظر پاسخ شما هستم:smile (222):
خيلي خوشحالم از اينكه ماهيت برگشت.
خدا رو شك مي كنم. اون موقع بابك بهت تو لفافه گفت ولي با وجود استيدي مثل آقاي آژيده خيلي كمكه. منم حكم شاگردي دارم.
سوراخ ها با غذاي خوب و مغذي + ويتامينهاي موجود مثل فيشتامين سرا بسيار كمك مي كنن كه ترميم و بافت بازسازي بشه. نگران نباش.
استفاده از آنتي بيوتيك رو قطع كن ولي فضا با داروهاي مثل متيلن بلو يا دوز ضدعفوني و نصف جنرال تونيك آب رو تو حالت ضدعفوني و عاري از هرنوع ميكروب يا ... حفظ كن.
4-5 روز ماهي با قدرتمني توانايي مقابله با هر مريضي رو خودش تا حدودي داره.
دما رو هم روي 29-30 فعلا نگهدار.
بعد هم كي گفته باعث ورم شكم ميشه. دماي بالا بخاطر افزايش سوخت و ساز بدن مانع از چاق شدن و جذب اكسيژن لازم براي جذب و سوخت مواد در بدن ميشه. همين.
كه يكدرج يكدرج تا 28 برگردون.
خوش باشي عزيز. برو با ماهيت حالشو ببر.
سلام عزیزان
حمید خان به شیوه ی درمان با مترونیدازول همونجوری که گفتین درمان رو انجام دادم و امروز ظهر ، 3 روز درمان تموم میشه اما بهبودی در ماهی ندیدم
حالا میگین چیکار کنم؟
ممنون
سلام جناب siavashr
ممنون از پاشخ و راهنمایی شما مواردی رو که فرمودید انجام دادم اما حالا اون چشم دیگش کمی زده بیرون از امروز صبح اینطوری شده حالا باید چیکار کنم ممنونم که منو باز هم راهنمایی میکنین
با سلام
اين فلاور براي يكي از دوستان هست.پوست سرش كنده شده.براي درمان چي توصيه ميكنيد؟
فایل پیوست 1464
ناگزير بايد سراغ پرازي كوانتل بريم. اگر مايكروبيليفتش رو گير بياري خيلي بهتره.
ببين خوراكي ميتوني بهش بدي.
مصرف آنتي بيوتيك اريترومايسن+ناليديكسيك اسيد رو تجربه كن. كه هم مثبت رو پوشش بدي و هم منفي رو.
جنرال تونيك+سپروفلوكساسين. دما هم روي 31-32
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)