اگه بخوام کلسیوم تانکم مثل گچ توی تانک رسوب کنه باید چکار کنم ؟ kh رو بالا ببرم یا بیارم پایین ؟
اگه بخوام کلسیوم تانکم مثل گچ توی تانک رسوب کنه باید چکار کنم ؟ kh رو بالا ببرم یا بیارم پایین ؟
شما برای چی میخوای این کارو بکنی؟
همه مشکلشون همینه که کلسیمشون رسوب میکنه اون وقت شما میخوای این کارو بکنی
میدونی که رسوب کردن کلسیم باعث شکستن پروانه موج سازها و گریپاج کردن واترپمپ های تانک میشه
در هر صورت اگه تعادل یونی بین منیزیم ، کلسیم و کا اچ بهم بخوره یکیشون رسوب میکنه شما اگه کا اچ را بالا ببرید باعث افت کلسیم میشه
ای خداااااااااا![]()
من دیگه داره اعصابم خورد میشه![]()
این همه سایت برای اپلود عکس هست.الان دو روزه دارم به همشون ور میرم ولی نمیشه![]()
اقای بهمنش من دقیقا با استفاده از لینکی که فرستادین مرحله به مرحله هر کاری که گفت رو انجام دادم ولی نشد.ایراد نرم افزاری ندارم.حتی ویندوز سیستمم اپدیت شده.تمام مرورگرهام اخرین ورژن هستن.تمام رانتایم ها روی سیستمم نصب شده.با safari امتحان کردم با google chrom امتحان کردم با muzilla firefox امتحان کردم با internet explorer امتحان کردم.هر کدوم از این مرورگرها رو یک بار دیگه با وی/پی/ان امتحان کردم ولی نمیشه.اپلود سنتر سایت که هیچی توی گوگل زدم اپلود عکس نزدیک 50 تا سایت رو امتحان کردم نشد
دیگه کاری مونده که نکرده باشم؟!!!![]()
سلام دوست عزیز
بهتره مولتی ویتامین به غذا اضافه بشه تا تاثیر بیشتری داشته باشه و صورتی که ماهی از غذا خوردن امتناع کنه به آب اضافه میکنن
شما از جلبک ورقه ای هم استفاده کن ، ببند به یه تیکه سنگ یا گیره بذار توی تانک ترقیب میشه شروع به غذا خوردن میکنه
اگه قبلا غذا خور بوده تا دو هفته هم زنده میمونه نگران نباشید
موفق باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)