سلام دوستان از آنجایی که کاسکومو پیش 1 دکتری میبردم که فقط دنبال پر کردن جیب خودش بوده و استرس زیادی بهش وارد کرده
از دوستانی که دامپزشکی متخصص کاسکو و حیوان دوست میشناسن تو این قسمت اسم و آدرسشو بگن که نه من و نه دیگر دوستان دچار مشگل نشیم ممنون
سلام دوستان از آنجایی که کاسکومو پیش 1 دکتری میبردم که فقط دنبال پر کردن جیب خودش بوده و استرس زیادی بهش وارد کرده
از دوستانی که دامپزشکی متخصص کاسکو و حیوان دوست میشناسن تو این قسمت اسم و آدرسشو بگن که نه من و نه دیگر دوستان دچار مشگل نشیم ممنون
جابجا کردن طوطی خودش به تنهایی استرس ایجاد میکنه ، دیگه هر کاری به جز جابجا کردن اونم تو یک مکان نا آشنا (استرس کوتاه کردن پر ، تزریق ، عکس رادیگرافی ، نمونه برداری و ... جای خود)
در ۹۰٪ مواقع این برداشت غلط و اشتباهه صاحب پرنده است که تصور میکند دامپزشک فقط داره جیب خودش رو پر میکنه
دوست عزیز این بخش به همین منظور راه اندازی شده
منم از دوستان میخوام برای تکمیلش کمک کنند
معرفی دامپزشکان ایران
فرمایشات شما درست آقا بابک ولی این دامپزشک من دارو تجویز میکرد و داروشو خودش بهم میفروخت بعد 1 روز مصرف کاسکو مدفوش شل میشد بعد بهش زنگ میزدم میگفت دیگه مصرف نکن بابت داروی بی مصرف و غیرلازم 50 تومن از من میگرفت ، این ا 1 مثال برا پر کردن جیبش
دومین مطلب برا نا وارد بودن و استرس وارد کردن به کاسکوم که امدم کاسکومو به قول یکی از دوستان مثل کفتر گرفت و بالشو چید و ازبس شکه شده بود پرنده که هیچی نگفت منم خیال اشتباه کردم
که تو همین سایت یکی از دوستان کاسکوشو برده بود دامپزشک گفته بود بزار 2 روز پیش من بمونه استرسش از محیط از بین رفت بعد بالشو بچینه که این کارش وارد بودن تو حرفشو نشون میده اینم 1 مثال برا فرق دامپزشک متخصص و نا وارد.
برای کوتاه کردن بال ، به هر حال باید کاسکو رو یک جوری گرفت...یکی روش پارچه میندازه یکی با دست مثل کقتر میگیره . میشه بگید باید چجوری بگیره کاسکو رو؟عرض کردم بیش از ۹۰٪مواقع این فقط یک احساس اشتباهه . اون دامپزشکی هم که گفته بزار پیشم بمونه حتما خیلی وقت آزادداشته وگرنه قاعدتا کمتردامپزشکی میتونه ۲ روز از هر پرنده ای نگهداری کنه ، در این صورت بعد از ۲ ماه کلینیک میشه باغ وحس و اینکه هموندامپزشک هم بعد از ۲ روز باز باید با دست طوطی رو بگیره دوست عزیز
![]()
مقصر اصلی شما هستید که پرنده رو میارید تو اسارت ، بعد میبرید میدید کسی بالش رو کوتاه کنه و پرنده رو تا مرز سکته پیش میبرید . یا به دلیل نگهداری اشتباه مریض میشه و تا دست دکتر بهش میخوره دکتر میشه بی سواد و ...
توقع دارید با انرژی درمانی و هیپنوتیزم و ... بالش رو کوتاه کنه؟
كاسكو بهتره يا اكلكنوس؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)