بهتره که اویزون کنم همه اسباب ها رو به وسط قفس یا به دیواره ها.
امروز یه مشکل عجیب و نگران کننده هم پیش اومد یه دفعه تو قفس که نشسته بود شروع کرد به پر زدن خیلی سریع و اصلا بس نمیکرد خیلی سریع پر میزد داشت خودشو میکشت رفتم بیارمش بیرون
برای اولین بار میترسید و بیرون هم نمیومد و فرار میکرد به زور اوردمش بیرون داشت میلرزید از دستم فرار میکرد تا ارومش کردم لطفا بگید مشکل از کجاست
طوطی برزیلی با عروس هلندی چی اونا با هم مشکلی ندارن بازم نه توی قفس تو دوتا قفس کنار هم
لطفا جواب پست 9843 منو بدید عروسم بعد اون اتفاق دستو که میبری نزدیکش میره عقب باید به زور بیاری رو دست
راستی من براش ویتامین گرفتم اسمشو رو بستش زده ویتالین چطور و چه اندازه بدم بهش؟
انتظار نداشته باشید از همان زمانیکه اسباب بازی را در قفس می گذارید مشغول بازی شود ابتدا اجازه دهید به وجود آنها در قفس عادت کند بعد خودش کم کم سراغش میرودبهتره که اویزون کنم همه اسباب ها رو به وسط قفس یا به دیواره ها.
امروز یه مشکل عجیب و نگران کننده هم پیش اومد یه دفعه تو قفس که نشسته بود شروع کرد به پر زدن خیلی سریع و اصلا بس نمیکرد خیلی سریع پر میزد داشت خودشو میکشت رفتم بیارمش بیرون
برای اولین بار میترسید و بیرون هم نمیومد و فرار میکرد به زور اوردمش بیرون داشت میلرزید از دستم فرار میکرد تا ارومش کردم لطفا بگید مشکل از کجاست
مشکلی نیست . بعضی اوقات این اتفاق میفتد و پرنده از صدای ناگهانی یا ... می ترسد
وقتی که آرام شود و استرسش برطرف شود دوباره مثل قبل میشود
مکان اسبابها وسط قفس نصب بشه یا کنار دیواره؟ مهم نیست/انتظار نداشته باشید از همان زمانیکه اسباب بازی را در قفس می گذارید مشغول بازی شود ابتدا اجازه دهید به وجود آنها در قفس عادت کند بعد خودش کم کم سراغش میرود
مشکلی نیست . بعضی اوقات این اتفاق میفتد و پرنده از صدای ناگهانی یا ... می ترسد
وقتی که آرام شود و استرسش برطرف شود دوباره مثل قبل میشود
براش ویتامین گرفتم اسمشو رو بستش زده ویتالین چطور و چه اندازه بدم بهش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.