سلام. فکر می کنم بهتر است زمانی که جفت روی تخم هستند از گندم استفاده نشود چون هم غذای محرک محسوب میشود و هم اینکه گاها در برخی پرنده ها باعث یبوست میشود و چون زمان زیادی در لانه می مانند و مثل سابق عمل دفع را انجام نمی دهند گاها ایجاد مشکل می کند.
گندم را می توان بصورت خیس خورده یا آبپز به پرنده ها داد اما جوانه زده آن خواص بیشتری دارد
گندم و جو خیس خورده همیشه بهتر است
24 ساعت خیس بخورد و از زمانی که در مجاورت هوا قرار میگیرد فعالیتهای شیمیایی ان شروع میشود
این فعالیتها تا زمانه پایان جوانه ها هم ادامه دارد تا به مرحله سبز شدن میرسه که سبزه موجود قند موجود را استفاده میکند و دیگر گندم بدرد پرنده نمی خورد (در بعضی از دانه ها سمی نیز میشوند)
الان که عروس ها روی تخمند میتوانید به اندازه چند تا دونه از هر کدومو 24 ساعت خیس بدین و بعد از چند ساعت مجاورت هوا همراه با یک تکه کاهو سالادی در اختیارشان قرار دهید
سلام دوستان
امروز عروسمو اوردم بهش غذا بدم.یه سرنگ یه چندتا بهش دادم بعدش مثل انسان که یه غذایی رو بالا میاره هرچی خرده بود بالا اورد
به نظرتون مریض شده یا اینکه معنیش اینه دیگه سرلاک دادن رو بهش قطع کنم و عادتش بدم به همون ارزن و کتان؟
بعدشم یه چیزی..ما قناری داریم که بهش کف دریا میدیم..میخواستم ببینم میتونم برا عروس هلندیم هم بذارم؟اخه یه جا گفته بود کف دریا برا عروس خوب نیست
دقیقشو نمیدونم ولی 50 روزش به بالاست
ارزن و کتان اینا رو میخوره...
یه سوال دیگه...موقع بچگی هنگامی که سرلاکش میدادم این بغل نوکش حواسم نبود سرلاک ریخت و به موهاش چسبید..تمیز هم کردم ولی الان اون قسمت خشک شده..از پرنده فروشی پرسیدم گفتم موقعی که حموم بکنه خیس میخوره و خوب میشه..خودم چندبار این قسمتشو شستم ولی همچنان خشکه..میگید چیکار کنم؟
ظرف اب که براش گذاشتم عادت رکد که بره حموم این ناحیه خوب میشه؟یعنی باز میشه از همدیگه؟
ممنون عروس رو گرفتم چندتا سوال داشتم چون اولین تجربمه لطفا کامل راهنمایی کنید. وا گه به غیر سوالات مورد دیگه هم هست بگید. ممنون
1. عکسو میذارم لطفا در موردش نظر بدید که سنش چقده جنسیتش چیه و کلا خوبه یا نه ؟ (من از خونه گرفتم صاحبش گفت 2.5 ماهشه و نره)
2. گذاشتن قفس روی بلندی مثل اپن مشکلی ایجاد میکنه چون دیواری اطراف قفس نیست؟
3. حس میکنم وقتی تو قفسه خیلی نا ارومه میارم بیرون اروم تر میشه. باید چکار کنم؟
4. براش ارزن و تخمه افتابگردون ریز همراه مغز تخمه گذاشتم. مناسبه؟
5. گذاشتن اینه تو قفس خوبه یا نه؟ و جنس توپی که گفتید چی باشه پلاستیکی باشه نمیخورش؟
6. دلیل پف کردن پرها در بعضی مواقع عادیه؟
7. شبها زمان خواب نیازه پارچه روی قفس بندازم یا نه؟
8. قفس تو مکان خلوت باشه مثل اتاق یا مکان رفت و اود مثل حال پذیرایی؟
[/IMG] [IMG]
[/IMG]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)