کسی میدونه چه جوری باید دسکس رو از خارج کشور وارد کرد
من الان 28 عدد 2 ایچی لوپارد چکربورد کوالت و ردملوان بلوداک دارم الان همه توی یک تانک است الان میخواهم اینها تقسیم کنم نزادها را کنار هم بذارم مختلف بذارم توی تانک ممنون میشوم راهنمایی کنید
سلام هیچ صرفه ی اقتصادی براتون نخواهد داشت . خرید از فروشنده های اینجا و یا سفارش براتون به صرفه تر هست .
سلام . نژادهای مختلف رو از هم جدا کنید . البته من خودم در گله های مثلا پنجاه تایی دو تا غیر هم نژاد می ذارم دلیلش رو هم بخواید وجود دو نوع مختلف در دیسکس نوعی ایجاد رقابت و حس رقابت ایجاد می کنه . حالا یه مطلب تجربی خودم هست پایه علمی نداره .
سلام خدمت اساتید
تقریبآ ۱۰روزه یه تعداد دیسکس ۲اینچی خریدم ولی متأسفانه ۲تاشون اصلا دیده نمیشن حتی واسه غذا خوردنم بیرون نمیان٬رنگشونو از دست دادن خیلی ام ضعیف و ترسو بداستیل شدن
چیکار باید کنم؟ممنون میشم کمک کنید
سلام . دوست عزیز اطلاعاتی که دادید خیلی کمه . در مورد تانکتون - ماهیهای دیگه - شرایط آب و کلی مطلب باید اطلاعات بدید عکس هم بذارید بهتر میشه نظر داد
با سلام:
دیسکسی که گذاشتید رد ترکیوز هست و به هیچ وجه نمیشه بطور دقیق گفت که نر یا ماده مگر اینکه عکس با کیفیتی از لوله تناسلی ماهی گذاشته بشه..اما میشه البته خیلی سطحی و از روی حدس از هلال پشتی باله فوقانی ماهی فقط و فقط حدس زد که ماده است.
کلاً این نژاد ماهی بخاطر تکثیر ساده و فروانی در بازار ماهی هست که قیمت بالایی نداره اما سالم بنظر می رسه و رشد خوبی هم داشته
آخه اینا اصلا بیرو نمیان که من بتونم عکس بگیرم٬ خیلی سعی کردم دکور وگیاه زیاد تو تانک هست همش پشت اونان
تانکم ۸۰×۶۰×۴۰سامپ داره٬
دما ۳۰ْ
نورم خیلی ضعیف
فقط من یه اشتباهی که کردم یه تعداد رامینویز وکف خوار جولی انداختم کنارشون موقع غذادهی شلوغ میکنن![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.