سلام احمدجان
دلمون تنگ میشه برات بیشتر سر بزن
تانکت هم چشم نوازه ولی من ریسک چنین کاری رو نمیکنم
Send by Tapatalk
سلام احمدجان
دلمون تنگ میشه برات بیشتر سر بزن
تانکت هم چشم نوازه ولی من ریسک چنین کاری رو نمیکنم
Send by Tapatalk
سلام
آقا کارت خیلی درسته.فقط ما نفهمیدیم شما واسه این تانک چیکار کردی ک ایطوری شد؟زیر دیپلم توضیح بدید احمد خان![]()
سلام احمد آقا تانکتون واقعا زیباس هر دفه که عکسارو میبینم لذت میبرم
منم رکوردم اینه که 1 سال و نیم دارم مرتب سیفون میکنم![]()
دوستان همونطور که یادتون هستش من 3 سال پیش چه اصراری کردم به اینکه سیستم ال ای دی میتونه جوابگوی روشنایی بشه و چه مقاومت هایی در مقابل میشد و اکثرا میگفتن فقط متال حالا میبینید که دارن اکثرا رو به led میرن در مورد کم کردن حساسیت دوستان بر روی پارامتر های آب هم اینقدر اینجا میزنم تا دوستان دیگه بقول خودشون نترسن و ریسک کنن
بعضی ها رو میشناسم که افزودنی ها رو با ترازوی دیجیتال گرمی اضافه میکنن و خیلی حساسن که 10 قطره یدشون نشه 11 قطره میخوام که باور کنن اینقدر حساسیت برای یک اکوسیستم نیاز نیست
از مکمل پرپل پلاس دلتا مارین هم زدی یا خودشون بنفش شدن ؟
خیلی معرکه هست احمد خان
بسیار زیبا
کاش فیلم میگرفتی از تانک خوشگلت .
موفق باشی
شما چه مدت از سیستم led استفاده میکنید ؟ کاملا راضی هستید برای ریف و ... مناسب هست ؟ اگه میشه یه بیوگرافی کلی از مشخصات سیستم led تون رو بنویسید ممنون میشم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام منم تبریک میگم بهتون بابت تانک همیشه زیباتون
اگر مشخصات سیستم نور رو بفرمایید و برند رو کمک شایانی کردین به امثال بنده
برند ال ای دی ها چی هستش و از کجا تهیه کردین؟
سلامدوستان همونطور که یادتون هستش من 3 سال پیش چه اصراری کردم به اینکه سیستم ال ای دی میتونه جوابگوی روشنایی بشه و چه مقاومت هایی در مقابل میشد و اکثرا میگفتن فقط متال حالا میبینید که دارن اکثرا رو به led میرن در مورد کم کردن حساسیت دوستان بر روی پارامتر های آب هم اینقدر اینجا میزنم تا دوستان دیگه بقول خودشون نترسن و ریسک کنن
بعضی ها رو میشناسم که افزودنی ها رو با ترازوی دیجیتال گرمی اضافه میکنن و خیلی حساسن که 10 قطره یدشون نشه 11 قطره میخوام که باور کنن اینقدر حساسیت برای یک اکوسیستم نیاز نیست
منم یادمه به خاطر دادن اطلاعات به اسطلاح غلط تهدید به اخراج شد:eek:
Send by Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.