سلام
با تشکر از سایت پارسی پت و مدیران محترم
بنده پیشنهاد میکنم یه بخش به نام اورژانس با یه مدیر همیشه آنلاین و مطلع قرار بدید تا موارد مهمی که سریعا باید پیگیری شود در آن قسمت درج شود
مثلا یه گربه که بیماری داره و سریع باید به شخص نگهدارندش اطلاعات داد تا این مشکل رفع بشه
فکر میکنم خیلی موثر باشه البته میدونم که در هر بخش قسمت بیماری ها هست ولی این مورد میتونه فوری فوری باشه
مرسی
سلام
مدیران و کاربران اگر آنلاین باشن و کسی سوالی مطرح کنه در قسمت های بیماری و ... حتما پاسخ میدن . بخش اورژانسی معنی نداره تو فروم چرا که مدیر یا کاربر پاسخگوی ۲۴ ساعته نداریم که همیشه آنلاین باشه...
ممنون از پیشنهادتون
سلام
به نظر من ایجاد مجله الکترونیکی خیلی خوب میشه
یعنی اعضا مقاله بدهند و این مقاله ها به صورت pdf در هر ماه منتشر بشه
مجله در دو بخش منتشر بشه :
بخض اول : ترجمه مقاله های خارجی زبان معتبر
بخش دوم : مقاله های مربوط به تجربه اعضا
اعضا برای خریدش هم یک مبلغ ناچیز بدن (خیلی کم ) و مجموع این مبالغ به دو بخش تقسیم بشه :
یک بخش برای انجمن خیریه مصرف بشه و یک بخش هم برای ساخت تندیس برای سه مقاله برتر
اینجوری این تندیس ها در خونه ها به یادگار میمونه و پارسی پت در کار خیر هم شرکت می کنه و ......
از نظر من که پیشنهاد جالبیه . ممنونسلام
به نظر من ایجاد مجله الکترونیکی خیلی خوب میشه
یعنی اعضا مقاله بدهند و این مقاله ها به صورت pdf در هر ماه منتشر بشه
مجله در دو بخش منتشر بشه :
بخض اول : ترجمه مقاله های خارجی زبان معتبر
بخش دوم : مقاله های مربوط به تجربه اعضا
اعضا برای خریدش هم یک مبلغ ناچیز بدن (خیلی کم ) و مجموع این مبالغ به دو بخش تقسیم بشه :
یک بخش برای انجمن خیریه مصرف بشه و یک بخش هم برای ساخت تندیس برای سه مقاله برتر
اینجوری این تندیس ها در خونه ها به یادگار میمونه و پارسی پت در کار خیر هم شرکت می کنه و ......
اگه امکانش باشه حتما اجراش میکنیم![]()
درود به همه ی دوستان عزیز.
می خواستم بدونم امکانش هست در پایین صفحه ی انجمن یه ComboBox گذاشت که داخلش لیست تمام انجمن ها و زیرانجمن ها باشه؟ اینطور در هر کجای فروم باشیم میتونیم با یک مرحله به قسمتهای دیگه فروم بریم. در حال حاضر مجبوریم به صفحه ی فروم بریم و بعد به قسمت مورد نظر بریم.
سلام مهرداد . تو همه صفحات، زیر شماره صفحه انتخاب سریع انجمن هست . منظورت همینه ؟درود به همه ی دوستان عزیز.
می خواستم بدونم امکانش هست در پایین صفحه ی انجمن یه ComboBox گذاشت که داخلش لیست تمام انجمن ها و زیرانجمن ها باشه؟ اینطور در هر کجای فروم باشیم میتونیم با یک مرحله به قسمتهای دیگه فروم بریم. در حال حاضر مجبوریم به صفحه ی فروم بریم و بعد به قسمت مورد نظر بریم.
![]()
سلام خدمت مدیران سایت
نمیدونم سوالمو جای مناسب میپرسم یا نه ، پیشاپیش ممنون از جوابتون
تا الان چندین بار شده که بنده در قسمتای مختلف متنی نوشته و در مقابل توضیح داده شده که مطلب شما بعد از تایید یکی از مدیران درج میگردد ، اما متاسفانه ، هیچ مدیری بازنگری نکرده است و پست بنده کاملا نابود شد
علت ؟؟؟
یا حق
با سلام
درخواستی که دارم شاید به دلیل محدودیت های عملی و تکنیکی قابل اجرا نباشه
اگه ممکن ظرفیت صندوق کاربران رو بر حسب رتبه ای که دارند افزایش داده بشه لطفا
چون کاربرهایی که فعالیت بیشتر دارند دوستان بیشتر و ارتباطاات بیشتری رو هم دارند
هرچند که من خودم برخی از پیام ها رو که جنبه علمی داره رو در فایل متنی ذخیره می کنم
متشکرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.