سلام
ورودتون رو تبریک میگم
اشکال نداره دفعات بعد قول میدم جوجه هات بیشتر بشن
شما وقتی برنامه غذاییت اصولی باشه تعداد جوجه هاتون هم بیشتر میشه
سعی کنید غذاهای کلسیم دار هم به پرنده هاتون بدید
سیب و اسفناج و دوره ای و کف دریا همیشه تو قفس باشه تا پوسته تخمها قوی باشه و دچار مشگل نشید
موقعی که جفت رو تخم نشستند قفس رو تکون ندید و مرتب داخل لونه سرک نکشید (بعد نتیجه رو مقایسه کنید)
بله چشم حتما رعایت میکنم.
غذا ارزن و کتان میدم. هفته ای یک بار سفیده و بعضا جعفری و گشنیز. کف دریا رو هم از لای میله دادم داخل قفس که کثیفش نکنن. کف دریا رو هم خیلی میخورن.
از وقتی تخم هاشون رو گذاشته بودن سرک نکشیده بودم تا هفته پیش که نگاه کردم دیدم تخم هاشون رو مدفوع گرفته واسه همین نگران بودم.
اون سوال رو هم پاسخ میدید؟ من از یکی شنیدم جوجه ها کمتر باشن مادر بهتر بهشون میرسه. اصلا واسه مادر فرقی داره جوجه ها تعدادشون کم باشه یا زیاد که خوب بزرگشون کنه؟
اساتید گرامی....
پرنده ها مثل اینکه شپش دارن...همشون خودشون رو میخارونن به شدت....
یه قطره IVERMEKT خریدم که زده هر 3 ماه یک قطره پس سر
برای مرغ عشق های قبلی استفاده کردم اما بیشتر از چند روز تاثیر نداشت....
چون تعداد مرغ عشق ها زیاده و نمیشه با دست گرفتشون و گاز گرفتگی های قدیم رو یادم میادمیگم قطره ای یا چیزی نیست داخل آب یا غذا ریخته بشه برای رفع این مشکل؟
چون پرنده های جدید بعد از چند ساعت که کنار قدیمی ها قرار گرفتن شروع کردن به خاروندن....
ممنون
سلام و خسته نباشید،
بنده 2 سری از یه جفت مرغ عشق جوجه گرفتم و هربار 7 تا تخم میزاره ولی فقط 2 یا 3 تا زنده میمونن.(دلیلش هم غذا ندادن مادرشونه ، ولی به بزرگا خوب غذا میده)
حالا میخواستم ببینم بغییر از غذای آماده برای جوجه ها که بیرون موجوده،
چه چیز هایی میتونم بهشون بدم؟ مثلا آرد گندم و نخدچی و.. رو با سرنگ میشه بهشون داد؟ (باز چه چیز هایی میشه مخلوط کرد و داد؟)
در ضمن چند بار امتحان کردم و خواستم با سرنگ به جوجه ها غذا بدم ولی نمیخورن و اصلا دهنشونو باز نمیکنن، چیکار کنم که بخورن؟
سلام.دوست عزیز بهترین غذایی که میتونید به جوجه های سرنگی بدید همون سرلاک مخصوص طوطی سانان هست.در این مورد در تاپیک جوجه های سرنگی هم زیاد بحث شده.
اما بزرگ کردن جوجه ی سرنگی خیلی سخت هست بخصوص باجریگار.غذای نرم مثل سفیده تخم مرغ همیشه در دسترسشون هست موقع بزرگ کردن جوجه ها؟
سلام
من اضافه می کنم
اینکه مولد ها به یک جوجه غذا بدن به یکی دیگه ندن نیست این خود جوجه های بزرگترند که با ترفندهای مختلف غذا رو از پدرو مادر میدزدند
یادتون باشه جوجه های بزرگتر داخله لونه یا حتی بیرون از لونه به کوچکترها غذا میدن!!!
اما این موضوع چه موقعی هست؟
شما ایندفعه غذا به وفور و گوناگون در قفس بزارید
علاوه بر ارزن و کتان سفیده تخم مرغ و گندمه پخته شده سبزی و هویج و سیب رنده شده، بعد میبینید همه حسابی غذا خوردند و بزرگ میشن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)