من نظرم اینه که ماده هست
شما از صورت و نیمر خ بازم عکس بذار که مطمعن شیم
از سنشون هم که مطمعن هستید
سلام.ماده داخل لونه هست همیشه؟تخم گذاری کردن؟خیلی وقت هست داخل قفس و مشغول تخم گذاری هستن؟سلام دوستان .صبح بخیر.شنبه ظهر من از سر کار اومدم خونه به محض اینکه کلید انداختم تو در در رو باز کردم عروس نرم شروع به جیغ جیغ کردن کرد ، گفتم شاید چیزی می خواد طبق معمول هر روز غذا و اب رو تعویض کردم ولی همچنان روی لونه می ایستاد و جیغ می زد تا اینکه این موضوع 3 روزه از صبح زود تا اخر شب که چراغ ها روشن هستش تکرار می شه ،نمی دونم چرا اینطوری می کنه. ماده هم داخل لونه هستش .هر کاری بگید کردم ولی فایده نداره فقط بالای لونه این طرف اون طرف می ره و جیغ می زنه .دیروز خیلی جیغ زد مهمان داشتیم مجبور شدم روش رو کشیدم ساکت شد البته بعد 1 ساعت روش رو برداشتم دوباره شروع کرد.
ای بابا ! این همه مدت فکر میکردم جفتند!
پس چطور جفت گیری کردند؟!!
این هم عکس از صورت :
خیلی از اوقات ماده ها هم رفتاری شبیه به جفت گیری از خودشون بروز میدن و حالتی شبیه به سوار شدن به خودشون میگیرن.حتی توی جفت های مولد که مدت زیادی از ناآمادگی نر بگذاره و ماده آماده شده باشه دیده شده که ماده سعی در سوار شدن پشت نر داشته.
اما اگر جفت گیری کامل انجام شده از سوی یکیشون پس نر هست.اما به نظر من طبق این دو عکس هردو ماده هستن.
دوستان از کجا میشه فهمید عروسی پیر هست؟؟؟؟
ممنون میشم توضیح بدید
خیلی از اوقات ماده ها هم رفتاری شبیه به جفت گیری از خودشون بروز میدن و حالتی شبیه به سوار شدن به خودشون میگیرن.حتی توی جفت های مولد که مدت زیادی از ناآمادگی نر بگذاره و ماده آماده شده باشه دیده شده که ماده سعی در سوار شدن پشت نر داشته.
اما اگر جفت گیری کامل انجام شده از سوی یکیشون پس نر هست.اما به نظر من طبق این دو عکس هردو ماده هستن.این فیلم جفت گیری
جفت گیری عروس هلندی
ولی اصلا آواز نر را نمیخوانند هیچ کدام .
طبق فیلم ابلغ صد درصد نره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.