کسی از دوستان میتونه یک مشخصات نسبتا کامل با عکس از این فیلتر بزاره ما هم یاد بگیریم؟
کسی از دوستان میتونه یک مشخصات نسبتا کامل با عکس از این فیلتر بزاره ما هم یاد بگیریم؟
دیسکس های 2 ایچی که 18 عدد گرفتم دعوا میکنند چکار کنم
سلام به دوستان
طبق گفته اقا بابک garlic guard فکر کنم اساره سیر باشه خیلی خوبه برای دیسکس
اما یکم گرونه متاسفانه میخواستم ببینم میتونم از سیر معمولی استفاده کنم و طریقه مصرفش چجوریه؟
و اوشن فری غذاست استفاده میکنید یا دارویی چیزی
با تشکر
اساتید ممنون میشم نظرتونو در مورد کیفیت این دیسکسا بگین.
تکثیر اصفهان 2 اینچ
البته بعضیهاشون بنظر بزرگتر سایز 2 هستن!البته شایدم من اشتباه میکنم!!
هر عدد 35 تومان
ارزش خرید دارن یا نه؟
ببخشید اگه کیفیت پایینه
این هم یه تیکه فیلم
دیسکس
باتشکر
سلام دوستان من 19تا دیسکس 2/5 تا 3/5 اینچی دارم و 2تا هم شارک دارم از امروز صبح یکی از دیسکسهام ناپدید شده احتمال داره که شارک ها خورده باشنش؟شارک ها 6 یا 7 سانتی هستن
دوستان من 3 نوع شن رو برای تست برداشتم ...
هر کدوم اندازه یه مشت ... بعد تک تک ریختم تو لیوان و با آب خوب شستم که آب زلال بشه ... بعد آب رو خارج کردم و خاستم تستشون کنم ... روشون که سرکه می ریزم بعد از 4 - 5 ثانیه شروع می کنه به تشکیل حباب های ریز و بعد از 3 -4 دقیقه نیز سطح لیوان کامل کف جمع می شه
یعنی هر 3 مدل این شن ها آهکی هستند !!!!
![]()
سلامدوستان من 3 نوع شن رو برای تست برداشتم ...
هر کدوم اندازه یه مشت ... بعد تک تک ریختم تو لیوان و با آب خوب شستم که آب زلال بشه ... بعد آب رو خارج کردم و خاستم تستشون کنم ... روشون که سرکه می ریزم بعد از 4 - 5 ثانیه شروع می کنه به تشکیل حباب های ریز و بعد از 3 -4 دقیقه نیز سطح لیوان کامل کف جمع می شه
یعنی هر 3 مدل این شن ها آهکی هستند !!!!
اگر با اضافه کردن سرکه واکنش نشان دادن آهکی هستند. البته شنی که در وسط قرار دارد به نظر شن رودخانه ای باشد و نسبت به شنهای دیگر باید واکنش کمتری داشته باشد مگر اینکه با شنهای دیگر مخلوط شده باشد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.