سلام
میشه به عروس با سرنگ آب پرتغال، آب هندوانه و آب سیب بدیم؟
چون میوه رو نمیخوره پرسیدم.
ممنون
سلام
میشه به عروس با سرنگ آب پرتغال، آب هندوانه و آب سیب بدیم؟
چون میوه رو نمیخوره پرسیدم.
ممنون
جناب اسکندری عزیز تخم بلدرچین برای جفتی که میخوان تقویت بشن بدیم ضرر نداره؟ چند روز در هفته باید استفاده بشه.
اگه تخم بلدرچین یا تخم مرغ آب پز رو با گندم پخته مخلوط کنیم چطور هستش؟
سلام دوستان
ببخشید بی احترامی نشه عروس من مدفوعش داخل ارزنه یعنی انگار هضم نشده داخلش هست من اینو 1 هفته دارمش دقت نردم ولی فکر کنم روزای اولش این طوری نبوده علتش چیه ؟ چکار کنم ؟
سلام من یه لوتینو گرفتم که فکر کنم یه ماه و نیم تا دوماهش باشه.یه هفتس.اول بهش ارزن میدادم روز دوم تخم مرخ ابپز بهش دادم.خوشش اومده از اون به بعد هروقت گرسنشه یه صدای عجیبی در میاره و سرشو بالا پایین میکنه.بدون وقفه انگار دوساله که هیچی نخورده.بعدشم که میدمش زیاد میخوره.وقتی که سیر میشه دوباره همون صدارو میده ولی کمتر و چشاش یکم میذاره روهمویعنی خوابش میاد.میخاد بیاد تو دستم یا زیر لباسم بخابه.
تو این جنروز همش خوابه..
یا گشنش میشه یا میخواد بخوابه
چیکارش کنم؟؟؟انگار نه انگار طوطی گرفتم؟؟؟؟
لطفا یه راهنمایی کنید
چیز دیگه ای هم غیراز تخم مرغ نمیخوره
براش بد نیس؟؟؟؟چون تخم مرغ سنگینه؟؟
سلام . عروستان چه سنی دارد؟
در این چند روز غذایش چه بوده؟
سلام . احتمال زیاد جوجه شما دستی بزرگ شده(یعنی با سرلاک ). وقتی هم که سرش را بالا و پایین می برد و سر و صدا می کند خواسته اش را به شما می گوید که همان طلب غذاست.
تخم مرغ برای جوجه در این سن لازم نیست حتما ارزن و کتان (همیشه در قفسش باشد)و هویج رنده شده و سبزیجات برایش بگذارید . وقتی تخم مرغ نخورد و گرسنه بماند حتما غذای اصلی اش را می خورد. همان طور که خودتان گفتید روز اول که تخم مرغ نبوده ارزن خورده
[quote=*پویش;187897]سلام . عروستان چه سنی دارد؟
در این چند روز غذایش چه بوده؟
غذای عادیش ارزن و کتان بوده با تخمه
در کنار اینا بهش هویج با خیار زنده کردم بهش دادم تخم مرغ اب پز هم دادم همین
سنش 10 ماه تا یک سال
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)