یکم گرون در میاد ولی جنس خوبیه و اگه باشه عالیهبه اقاي موسوي تو اصفهان كه كفتم كفت مارك اكوا مديك همين مهتابي رو داره قيمتشم ٦٥٠٠٠ كفت منم بهش كفتم بياره البته كفت از تهرون ميارم حالاتو سايت خود اكوامديك هم كه رفتم ديدمش ولتازش كه عين همينه اي كاش اندازشم همين جوري باشهاينم لينكش
New - Power Compact 24W White – Aqua Medic
نظرتون جيه؟
من قیمت ندارم
با عرض سلام خدمت دوستان محترم!
نظر شما در مورد جراح ماهی دم قیچی چیست؟ (از نظر مقاومت و ماندگاری)
با تشکر
ماهی های خلیج فارس عمدتا ماهی های مقاومی محصوب میشن
جراح دم قیچی هم مقاومه به شرطی که یه تانک بزرگ و با جریان حدود 20 تا 25 برابر براش مهیا کنید
فقط یه مقدار خشونتش نسبت به هم خوانواده هاش بالاس کاها !!!
سلام
میخواستم بپرسم راه خلاص شدن از جلبکهای قهوه ای یا همون دیاتوم در تانک چیه؟؟؟همشم سنگام قهوه ای شدن تا شنها.
نتایج تست هم میزارم البته با تست دلتا مارین:
نیترات:20 که فکر کنم 10 تا خطا داره باید 30 باشه.
نیتریت:0
فسفات:0
ph:?رنگش ریاد مشخص نیست فکرکنم 8 باشه.
kh:این یکی رو با api زدم با 7 قطره رنگ تستز از سبز به زرد تغییر پیدا میکنه.
سیستم گردش اب:1 دونه موج ساز سوبو 300 و واتر پمپ آکواریوم سیستم 2300.
سایز تانک هم:120 طول 50 عرض وارتفاع 60.
متشکرم
دوستان جون اين فروشنده بهم كفته كه اخر هفته لامبو برات ميارم كه البته هنوز قطعي نيست حالا نت تقريبا جهار روزه تانكم خاموشه به نظر شما ميتونم تا جند روز ديكه تانكو خاموش نكه دارم ايا مشكل خاصي به و جود نمياد
تست دلتا رو نمدونم چقدر دقیق هستش چون استفاده نکردم اگه با api بتونید تست بزنید نتایج خیلی قابل اعتماد تر خواهد بودسلام
میخواستم بپرسم راه خلاص شدن از جلبکهای قهوه ای یا همون دیاتوم در تانک چیه؟؟؟همشم سنگام قهوه ای شدن تا شنها.
نتایج تست هم میزارم البته با تست دلتا مارین:
نیترات:20 که فکر کنم 10 تا خطا داره باید 30 باشه.
نیتریت:0
فسفات:0
ph:?رنگش ریاد مشخص نیست فکرکنم 8 باشه.
kh:این یکی رو با api زدم با 7 قطره رنگ تستز از سبز به زرد تغییر پیدا میکنه.
سیستم گردش اب:1 دونه موج ساز سوبو 300 و واتر پمپ آکواریوم سیستم 2300.
سایز تانک هم:120 طول 50 عرض وارتفاع 60.
متشکرم
گردش آب هم برای سامپ به تانک اگه برای تانک فیش 6 برابر و برای تانک ریف 8 تا 10 برابر باشه عالیه
جریان داخلیه تانک هم به 20 برابر نزدیک بشه خیلی خوبه
علی کل حال اگه بتونید چنتا هرمیت خلیجی بگیرید خیلی خوبه این دیاتم ها رو خوب میخوره!
تو تانکتون چیا دارید دوست عزیز؟
ریف تانکتون یا فیش؟
نه فقط يه كأبي و يه لبني دارم
سلام دوستان
میخواستم بپرسم من نور تانکم 1 ردیف 18 تایی ال ای دی آبی سئول هستش که همشون 1 واتن.
میخواستم در اصل بگم که من نور مهتابی هم دارم که اسم مهتابیها hopar هستش که فکر کنم شما همچنین اسمی نشنیده باشن و اون فروشنده نامرد بهم این مهتابی رو با قیمت 380 تومان انداخته البته با قاب هستش.
به نظر شما علت قهوه ای شدن سنگها در تانک من از نور تانک هست؟؟؟اگه بخوام ریف نگه دارم مهتابی جواب کاره منو میده یا نه؟؟؟2 تا کافیه یا باید 4تا بزارم؟؟
ممنون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.