سلام به همه اساتید
میخواستم ببینم کنار دیسکس یک دونه اروانای کوچیک بزارم فکر کنم از نظر کلاسیک مشکلی نداشته باشه ولی شما که با تجربه تر هستین میخواستم ببینم چجوریه به دیسکس ضرر نمیرسونه استرس یا رشد سوز یا....
آروانا خیلی زود رشد میکنه و سطح آب رو قرق میکنه....دیسکس در هنگام اومدن به سطح برای تغذیه با استرس مواجه میشه . آروانا از ۲۰ سانتی متبر به بالا ممکنه به دیسکس هایی که به سطح میان حمله کنه
آیا میگو 10 سانتی با دیسکس می مونه؟
سلام خدمته اساتيد
ميشه کناره ديسکسام يکي 2تاپوزه خرگوشي بزارم؟
البته اينو هم بگم که تانکم شن کف نداره و هفتهاي2الي4بار سيفون دارم.
اصلا پوزه خرگوشي بااين شرايط ميسازه؟
سلام :
پوزه خرگوشی طبق عادتش گاهی اوقات یک حرکات عجیب ناگهانی داره که باعث استرس در دیسکس میشود نگه ندارید بهتر است
ویرایش توسط B@B@K : 1st May 2014 در ساعت 10:36 PM
بلک گوست انجل دانیو باله ریسمانی ردلاین مدادماهی ها رو دیدم کنار دیسکس انداختن و مشکلی نبود![]()
دوست من چند سال پیش تو نواب هم یک مغازه یک فلاور رو با دیسکس نگه میداشت !!!!!!!!!!ولی اون استثناء بود
انداختن ماهیانی که فرمودید با دیسکس شاید مشکلی نداشته باشه ولی نیازهای غذایی و سریع بودن انها از نظر زدن غذا با دیسکس متفاوت بوده و دیسکس بمرور ضعیف میشود حرکات سریع این ماهیان برای دیسکس ایجاد استرس نیز خواهد کرد
ویرایش توسط B@B@K : 2nd May 2014 در ساعت 09:53 PM
سلام خدمت دوستان . یک کت فیش کرم رنگ انداختم داخل تانک دیسکاسها که در کنار کوریدوراس ها به نظافت داخل تانک (مخصوصا شیشه ها ) کمک کنه . فروشنده گفت مزاحمتی واسه دیسکاس نداره . البته اول کت فیش رویال را پیشنهاد کرده بود که به علت قیمت 60 هزار تومنی نخریدمش . .. نظر دوستان چیست ؟ کت فیش کرم رنگ مشکل ایجاد نخواهد کرد . ممنون از پاسخ دوستان
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.