سلام.لطفا در مورد چیزی که روی سر نر در اومده عکس بگذارید.
از بلوغ جفت مطمئنید؟الان تغذیشون چی هست؟
سلام
من یک هفته هست ارزن برای مرغ عشق خریدم رنگشون قهوهای تر از ارزنای دیگه هست از یه پرنده فروشی پرسیدم چه فرقی میکنن گفت اینا خارجین سم دارن پرنده رو مریض میکنن درسته؟![]()
سلام
ایا امکانه خوردنه تخم توسطه مولد وجود داره؟
ایا ممکنه جوجه بعد از تولد توسطه والدین خورده بشه؟
از 4 تا تخمه مولدهام 2 تا ش غیب شدن و 2 تا جوجه دارند
فضله ها هم رنگه قرمزندولی من چیز قرمز رنگ بهشون نداده بودم (قرمز کبود نیستن ،،، قرمز تقریبا کم رنگ)
نه اثری از پوستها هست نه محتویاتش
سلامسلام
ایا امکانه خوردنه تخم توسطه مولد وجود داره؟
ایا ممکنه جوجه بعد از تولد توسطه والدین خورده بشه؟
از 4 تا تخمه مولدهام 2 تا ش غیب شدن و 2 تا جوجه دارند
فضله ها هم رنگه قرمزندولی من چیز قرمز رنگ بهشون نداده بودم (قرمز کبود نیستن ،،، قرمز تقریبا کم رنگ)
نه اثری از پوستها هست نه محتویاتش
بله ، هم خوردن تخمها و هم خوردن جوجه توسط جفت ممکنه .
بنده خودم ی جفت از مرغ عشقام ، همه ی جوجه های خودشونو خوردن .
البته خوردن جوجه ها توسط جفت معمولا در اثر فقر شدید مواد معدنی و ویتامین و یا وارد شدن استرس شدید ب جفت ، رخ میده .
سلام
مرغ عشق مادم چند روزیه که هر 20 دیقه نیم ساعت یه بار میره تو لونه هر وقت هم میاد بیرون رو چوب اینور اونور میره و الان هم حدود نیم ساعت هست که داخل لونه و بیرون نیومده تا دیشب هر وقت نر میخاست سوارش بشه ماده نمیزاشت و فرار میکرد میرفت تو لونه حتی چند بار مثل خروس جنگی دعوا میکردن الان ساکت هستن ونر اصراری برا جفت گیری نمیکنه و جلوی لونه وایساده و با ماده نوک به نوک میشه یا سرش رو میخارونه
من که جفت گیریشون رو ندیدم آیا میشه امید داشت که اینا تخم بزارن همراه با جفت گیری ماده تا حالا که اجازه نداده.
سلام.از بالغ بودنشون مطمئنید؟تغییری توی مدفوع ماده ایجاد نشده؟سلام
مرغ عشق مادم چند روزیه که هر 20 دیقه نیم ساعت یه بار میره تو لونه هر وقت هم میاد بیرون رو چوب اینور اونور میره و الان هم حدود نیم ساعت هست که داخل لونه و بیرون نیومده تا دیشب هر وقت نر میخاست سوارش بشه ماده نمیزاشت و فرار میکرد میرفت تو لونه حتی چند بار مثل خروس جنگی دعوا میکردن الان ساکت هستن ونر اصراری برا جفت گیری نمیکنه و جلوی لونه وایساده و با ماده نوک به نوک میشه یا سرش رو میخارونه
من که جفت گیریشون رو ندیدم آیا میشه امید داشت که اینا تخم بزارن همراه با جفت گیری ماده تا حالا که اجازه نداده.
بله بالغ هستن حدود 1.5 ساله مدفوعش هم تغییری نکرده.
یه سوال دیگه اگه لونه خیلی بالا باشه مشکلی ایجاد نمیکنه چون دیدم که وقتی لونه پایینه داخلش نمیره ولی وقتی بالاترین نقطه قفس گذاشتم طوری که روش نتونن برن داخل لونه رفت
هر چه بالاتر باشه بیشتر احساس امنیت میکنند اما وقتی جوجه ها در میان و میوفتن پایین کمی خطرداره همونجا که هست بذارید باشه و دیگه دست به لونه نزنید
جاشون هم بدون رفت و امد -نور 11و12 ساعت باشه -ویتامین ای دی 3 ای هم خوبه
اگه رو زمین هستن به نظر من بذاریدشون رو ازتفاع 1.5و2متر و قفس هم جابه جا نکنید
غذای محرک و اب تازه هم همینطور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.