بعضی رنگ ها تو مرغ عشق اصلن حلقه چشم نمیندازن البته اگه مرغ عشقتون نرمال هست(سبز یا ابی که زیاده ازش) جلقه چشم میندازه
از سه ماهگی بالغ میشه ولی تا 5و6 ماهگی میگن بهتره جفت ندازید
دو تا مرغ عشق نر رو ميشه با هم تو يه قفس نگهداشت؟
مرغ عشق مادم مرده يه نر مونده با جوجه خودش البته جوجه الان بالغ شده![]()
سلام دوستان
مرغ عشق های من حالشون بهتر شده و جداشون نکردم چشم نر هم بهتر شده و فقط یکم دور پلکش قرمزه اما سر حاله فقط زیاد مثل قبل نمیخونه!
البته جاشونو عوض کردم!
یه تصمیمی گرفتم میخوام یه قفس مثل قفس کبوترها درست کنم! یه سایز کمی بزرگ...که چندتا جفت نگهدارم...
به نظرم شما چند تا جفت با هم دعوا نمیکنن؟؟ اینکه من دیدم مثلا 50 تا مرغ عشق و 20-30 تا فنج تو یه باغ وحش دم در نگهبانی گذاشته بودن!
اگه قرار بود دعوا کنن و همدیگرو بکشن اونا هم این همه باید همشون میمردن!
نظر شما چیه؟
سلام.درگیری و تغییر جا باعث سرد شدن جفت از مستی برای تکثیر میشه.سلام دوستان
مرغ عشق های من حالشون بهتر شده و جداشون نکردم چشم نر هم بهتر شده و فقط یکم دور پلکش قرمزه اما سر حاله فقط زیاد مثل قبل نمیخونه!
البته جاشونو عوض کردم!
یه تصمیمی گرفتم میخوام یه قفس مثل قفس کبوترها درست کنم! یه سایز کمی بزرگ...که چندتا جفت نگهدارم...
به نظرم شما چند تا جفت با هم دعوا نمیکنن؟؟ اینکه من دیدم مثلا 50 تا مرغ عشق و 20-30 تا فنج تو یه باغ وحش دم در نگهبانی گذاشته بودن!
اگه قرار بود دعوا کنن و همدیگرو بکشن اونا هم این همه باید همشون میمردن!
نظر شما چیه؟
بعد از مدتی که قلمرو هر دو نوع پرنده مشخص شد ممکنه دیگه بینشون درگیری نباشه اما در این روش نگهداری تکثیر کاهش پیدا میکنه.
سلام، من 1 سالی هست مرغ عشق دارم . ازشم جوجه گرفتم ولی تو قفس. با 1 عدد تلفات! داستانشم این بود که 2تا نر بودن و یک ماده بعد از گذاشتن دوتا تخم یه روز اومدم دیدم یه نرو زدن کشتن از اون به بعد رفتم یه قفس دیگه خریدم و جدا گذاشتم.
حالا تجربه قبلی باعث یه ترسی میشه که گفتم بیام از شما بپرسم که دوباره تکرار نشه.
من یه پاسیو تقریبا بزرگ به اندازه 2مترطول و 1متر عرض و 1متر ارتفاع درست کردم اگر چنتا لونه بزارم توش امکانش هست بازم زدو خورد بشه و کشتو کشتار بشه؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.