سلام فرهاد جان . مثل همیشه عالی و زیبا . امیدوارم اونجوری که می خوای ازش لذت ببری.
موفق باشی
سلام فرهاد جان . مثل همیشه عالی و زیبا . امیدوارم اونجوری که می خوای ازش لذت ببری.
موفق باشی
سلام خیلی زیبا شده ارزش این همه تلاش رو داشته انشاالله در اینده از این اروانا ها تکثیر کنی![]()
واقعا زیبا بود زبونم قاصره از این همه تلاش و زیبایی ...واقعا خسته نباشید و واقعا که واقعا ...
دوتا سوال ::
1 :: کل مدت زمان کار چند روز شد ؟
2 :: هزینه کلش چقدر شد ؟
ویرایش توسط Romans : 14th April 2014 در ساعت 03:15 PM
آقاي جماراني واقعا" خسته نباشي خيلي زيبا شده در مورد هزينه تانك هم لطفا" بفرماييد؟ فكر كنم بيشترين لذت رو ارواناها ببرن صاحب خونه جديد شدن.
با سلام خدمت استاد فرهاد عزیز.......................................... .....................واقعا ما که فشارمون افتاد تا آمبولانس بیاد باید حرفم رو بزنم واقعا این زحمت وخستگی به وضوح پیداست که ارزش کاری رو که کردید داشته واقعا کمتر از اینم از شما انتظار نمیرفت و تمام سوالاتم رو جواب گرفتم برادر از گیر دادن بدم میاد ولی فقط اومدن من به این سایت برای اینه که تاییپ شما رو ببینم و بسی از دوستان که بهشون اردت خاص دارم من خودم 10 سال پیش تانگ خودم زدم با سختی های خودش ولی مال شما جایگاه خودش رو داره برا من هزینه ای که کردید جالب و اندازه ماهیاتون و خیلی سوالهای دیگه که فعالا برا این لحظه کفایت میکنه رسم استاد و شاگردی ببخشید سرتون رو خردم دوستدار شما .....................................mojtabasmd
بهتون خسته نباشید میگم
معلومه که خیلی زحمت میکشید
تبریک میگم بهتون
سلام آقای جمارانی
واقعا بهتون خسته نباشید میگم بابت این همه تلاش و حوصله ای که به خرج دادید!
ایشالا که سالیان سال این تانک پابرجا باشه وازش لذت ببرید.
مرسی
سلام آقا فرهاد :
بسیار عالی و زیبا شده و طی پروژه ای سخت که قبلا برام تعریف کردید
ارادتمندم
بسیار زیبا دوست عزیز حال کردیم
آقا فرهاد واقعا زیبا و لذت بخش بود
من یه مخزن شیشه ای 1 لیتری اعصابم و حوصلم نمیکشه بسازمساخت همچین مخزنی با این ابعاد و طی این همه مراحل که فرمودید واقعا خسته نباشید داره
همینجا به شما و آقای رضای عزیز و مهندس ناظر الفی خان خداقوت و خسته نباشید میگم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.