سلام.جفت دفعه چندمشونه تخم میذارن و چندتا جوجه دارن؟سلام، فنچ هاي من دو تا جوجه دارن كه يك هفته است بدنيا اومدن از سه روز قبل فنچ ماده حجم مدفوعش خيلي زياد شده و مقداري هم آب درش ديده ميشه و بيشتر سفيد رنگه. امروز فنچ نر هم اين طوري شده. لاغرتر از قبل به نظر ميرسن. الان يك هفته است كه نه مولتي ويتامين و نه ميوه و سبزيجات بهشون ندادم. غذاشون فقط ارزن، تخم كتان و كف دريا بوده. ممكنه راهناييم كنيد چكار كنم ميترسم دير بشه و اتفاقي براشون بيفته. جوجه ها خيلي كوچيكن. متشكرم
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
سلام
یه جفت از فنچهای من الان یک هفته است که لونه سازی کردن
هردوتاشون هم هر روز میره توی لونه میشینن ولی هیچ خبری از تخم نیست
به نظرتون مشکلی دارن (مثلا ویتامینی کم دارن؟)
در ضمن هر روز هم جفت گیری میکنن وبا وجود جفت گیری ماده هم زیاد مستی میکنه
اخیرا فنچ نر من تو طول روز میخابه
قبلا اینجوری نبود
علایم ظاهری بیماری نداره
گاهی وقتا از خواب بیرون میاد غذا میخوره و حسابی صدا میده و جنب و جوش داره
تقریبا نصف روز خوابه
وقتی میخوابه سرش رو میبره لای پرهاش.
فقط نره اینجوریه
ماده اینجوری نیست
به نظرتون مشکلش چیه؟
به تغذیشون سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید.از مدفوعشون عکس بگذارید.کتان رو فعلا حذف کنید و فقط ارزن بدید از دانه ها.سیب هم میتونید رنده کنید و براشون بذاریدتا اگر اسهال دارن سفت بشه مدفوعشون.اگر اسهال دارن و مطمئن هستید احتمالا جوجه ها به زودی تلف بشن.
راستی ماده هم خودشو پف میکنه
سلام.اگر مدفوعش نسبت به قبل تغییری نکرده مشکلی نیست و این استراحت بین روز طبیعیه.نگران نباشید
سلام
بعد از عوض کردن نر قبلی (که مرد!) جفت جدید تو لونه نمی رن! ماده فعلی با نر قبلی لونه سازی کرده بودن میرفتن و میومدن ولی با اومدن نر جدید دیگه یادشون رفته ...!!جفت گیری دارن (خیلی کم) ولی تو اونه نمی خوابن!
من الان می تونم لونه رو بردارم یکم به هم ریخته کنم تا مجدد بسازن ؟! یا کار درستی نیست؟! چه کنم؟! ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.